Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

melih97

Anfänger

• »melih97« ist männlich
  • »melih97« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 2. Februar 2013

• Nachricht senden

1

Samstag, 2. Februar 2013, 14:36

Yeni radyo açıldı. ( BİR RADYODA NELER OLMALI )

Arkadaşlar siteyi yeni görüp hemen kayıt oldum. Gerçekten çok beğendim ve sizden yardım istiyorum.

Edit Radyo linki vermeyin lütfen<--- Deneme amaçlı bu düzensiz blogda yayın yapacağım.

Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sizlerle bir test yayını yapmak istiyorum.

Aynı zamanda siz tecrübeli djlerden öneriler almak istiyorum.

Radyo'da neler olmalı ? Nasıl dinleyici edinebilirim ? Nasıl dinleyicileri yayına alabilirim ?

Radyo'ya nasıl eklentiler eklenebilir ?

Yeni açtım ve fazla bilgim yok rica etsem biraz yardımcı olur musunuz ?

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Meliscanan« (2. Februar 2013, 15:26)

2

Samstag, 2. Februar 2013, 15:31

Hosgeldiniz,

sorunuza söyle bir cevap vereyim ;
Misal Radyonuzu Allaturkaa Forumun icersinde Tanitmak ile basliyabilirsiniz ... :thumbup:

Bunu Nasil mi yapicaksiniz?

ASagida vermis oldugum Linke tiklayip okuyunuz ^^

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…&threadID=13368

Bol dinliyici ve güzel Forumlar dilerim

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Meliscanan« (2. Februar 2013, 15:41)

melih97

Anfänger

• »melih97« ist männlich

• Nachricht senden

3

Samstag, 2. Februar 2013, 16:15

Hosgeldiniz,

sorunuza söyle bir cevap vereyim ;
Misal Radyonuzu Allaturkaa Forumun icersinde Tanitmak ile basliyabilirsiniz ... :thumbup:

Bunu Nasil mi yapicaksiniz?

ASagida vermis oldugum Linke tiklayip okuyunuz ^^

[ Radyo Tanıtımı ] Sizde ilan vermek istiyorsaniz, bu basligi mutlaka OKUYUN !!

Bol dinliyici ve güzel Forumlar dilerim
Teşekkür ederim. Bu arada yeni katıldım yanlışlıkla 2 konu göndermişim kusura bakmayın :)

4

Samstag, 2. Februar 2013, 16:41

Rica ederim,

Sorunsuz bir yayin icin Port sorunu varsa ortadan kaldirmaniz gerekiyor...

Bu linkte nasil Flatcast portu acilir güzel bir sekilde anlatilmistir. (Modeme göre port ayarlari mevcut: aramayi kullanip daha detailli bilgiler edinebilirsiniz.)

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…d&threadID=3297

Yayininizi Görsellik adina güzellestirebilirsiniz. Misal sitemizde Flatcast Radyo Yayini icin; Sevgili Üyelerimizin paylastigi Binlerce Temalarimiz mevcut..
Biraz Forumu gezip , okuyarak bilgilenip, takilan yerlerde tekrar bize sorularinizi iletebilirisniz.

TEkraren Güzel Forumlar

melih97

Anfänger

• »melih97« ist männlich

• Nachricht senden

5

Dienstag, 12. Februar 2013, 17:16

Rica ederim,

Sorunsuz bir yayin icin Port sorunu varsa ortadan kaldirmaniz gerekiyor...

Bu linkte nasil Flatcast portu acilir güzel bir sekilde anlatilmistir. (Modeme göre port ayarlari mevcut: aramayi kullanip daha detailli bilgiler edinebilirsiniz.)

Flatcast icin Port Acmak

Yayininizi Görsellik adina güzellestirebilirsiniz. Misal sitemizde Flatcast Radyo Yayini icin; Sevgili Üyelerimizin paylastigi Binlerce Temalarimiz mevcut..
Biraz Forumu gezip , okuyarak bilgilenip, takilan yerlerde tekrar bize sorularinizi iletebilirisniz.

TEkraren Güzel Forumlar
Port ayarlarını yapamıyorum malesef. Yaptığımda anlatılan gibi interneti kullanamıyorum...

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

6

Dienstag, 12. Februar 2013, 19:56

Yaptığımda anlatılan gibi interneti kullanamıyorum...

O halde mutlaka bir hata yapiyorsunuz. Kullandiginiz isletim sistemi Windows 7 ise, bu videolu anlatima bir göz atin: Windows 7 IP Sabitleme
Taviz Yok! Yol'a devam!