Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »****ONUR*****« ist männlich

Registrierungsdatum: 14. Juli 2009

• Nachricht senden

21

Samstag, 28. Januar 2012, 20:58

anladigim kadariyla dj ler yayini alamiyor (bilmiyorlar yani )

ilk olarak http://www.flatcast.com/ adresine nikle giris yapsinlar
sonra Broadcaster's area tikla

sonra take over or start of stream (from another user) - stream password required tikla

nikle giris yaptiktan sonra kisa yoldan girise ulasabilir direk burda >>>> http://www.flatcast.com/WizTakeOver.aspx?new=-1

sid numarani ve dj sifreni yazdiktan sonra getstream tikladiklarinda yayin alabilirler.

Angel94

Anfänger

• »Angel94« ist männlich

Registrierungsdatum: 16. Dezember 2012

• Nachricht senden

22

Sonntag, 16. Dezember 2012, 17:48

:((

çok uğraştım ama radyoyu bi türlü açamadım koca günümü verdim.. tr.ggden sayfa aldım flatcast tan üyelik ama ikisini birbirine bağlamayamıyorum... Lütfen Yardım Edin.. ;( ;( ?( :S

YoRqUn

Profi

• »YoRqUn« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Juni 2010

• Nachricht senden

23

Sonntag, 16. Dezember 2012, 19:58

Angel94
Tam Olarak Sorununuz Nedir Acaba Yapamadığınız Yer Neresi.?
Takıldığınız Noktayı Bize Tam Olarak Yazarsanız Eğer Daha Detaylı Yardımcı Olmaya Çalışırız
Ama Aşağıdaki Konuları İyice Bir Okumanızda Fayda War İşlemleri Doğru Olarak Yapıp Yapmadığınızı Kontrol Edin
Eminim Sorununuzu Kendiniz Bile Çözebilirsiniz ;)

Sitenizde kendi Radyonuz : Flatcast Flatcast Radyo Kurulumu
TR.GG Sitesi Kurmak tr.gg Sitesine Radyo Kurulumu

Angel94

Anfänger

• »Angel94« ist männlich

• Nachricht senden

24

Dienstag, 18. Dezember 2012, 20:35

Hmm..

Radyo açık müzk çalıyor Sıd de sorun yok sayfa indexli

Edit... buda sayfa adresi ancak sayfayı başkasına açtırsam aynı görüntü çıkıyor bi şeyi esik mi yaptım yoksa bi yerde hata mı yaptım anlamadım Bi Türlü Beceremiyorum : ;( ;(

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (19. Dezember 2012, 08:12)

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

25

Mittwoch, 19. Dezember 2012, 08:14

Angel94,
radyonuzda hiç bir sorun yok...şu anda kapalı ...ama normaldede sorun yoktur...
sadece hataya bakılırsa siz yayımcı iken dinleyici olmaya çalışmışsınız.
yani hem dj hem dinleyici olamazsınız...yayın devrettiyseydiniz o sayfayı kapatıp dinleyici olarak girebilirsiniz radyoya...
eğer sayfayı devirden sonra kapamadan başka bi sayfada dinleyici olarak girmeye çalışırsanızda bu hata çıkar karşınıza...
sonuç olarak aynı anda hem dinleyici hem dj olamazsınız...

Angel94

Anfänger

• »Angel94« ist männlich

• Nachricht senden

26

Samstag, 22. Dezember 2012, 22:45

Hmm..

bu çıkıyırmuş başka kişilere sordum resim attırdım sayfay agirdikten sonra dinlicek olan kişiler ne yapmalı acaba?? Devamı Hakkında Hiç Bilgim Yok araştırdım bişey bulamadım..(Bu arada Yardımcı Olan Herkese Teşekkür Ederim... :) )

27

Samstag, 22. Dezember 2012, 22:48

Hiçbirşey Yapmanıza Gerek Kalmamış artık Radyonuz Sorunsuz Kurulmuş
Sadece Dinlemek İsteyen Kişilerin Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere Active-x Yüklemeleri Gerekmektedir
Resimde Görünen Download Linkine Tıklamaları Ve Yüklemeleri Yeterli Olacaktır Artık Yayınınızı Dinleyebilirler

Kolay Gelsin İyi Yayınlar ;)

Angel94

Anfänger

• »Angel94« ist männlich

• Nachricht senden

28

Montag, 24. Dezember 2012, 14:13

:))

Zitat

Hiçbirşey Yapmanıza Gerek Kalmamış artık Radyonuz Sorunsuz Kurulmuş
Sadece Dinlemek İsteyen Kişilerin Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere Active-x Yüklemeleri Gerekmektedir
Resimde Görünen Download Linkine Tıklamaları Ve Yüklemeleri Yeterli Olacaktır Artık Yayınınızı Dinleyebilirler

Kolay Gelsin İyi Yayınlar ;)

Çok Teşşkkürler Umarım sıkıntısız yayın yapmaya başlıyabiliriz... ^^ ^^

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (24. Dezember 2012, 15:38) aus folgendem Grund: mesaj alıntı içine karışmıştı,düzeltildi...