Zitat
Raporlayan pusatt5151 (Bugün, 07:29)
kardeşim emeğine sağlık gerçekten çok güzel çalışma yapmışsın devamını dilerim banada değişik renklerde dj pusatt5151 ve serap yazarsan çok memnun olurum kolay gelsin şimdiden teşkrler.
slm merhabalar dj ismi ve radyo ismimi hareketli yazabilirmisiniz benim icinçiğ damlasi fm dj çig damlasi sizlerle dj imren dj bernaslm merhabalar dj ismi ve radyo ismimi hareketli yazabilirmisiniz benim icin
simdiden cok cok tskk
Zitat
Raporlayan pusatt5151 (Bugün, 07:29)
kardeşim emeğine sağlık gerçekten çok güzel çalışma yapmışsın devamını dilerim banada değişik renklerde dj pusatt5151 ve serap yazarsan çok memnun olurum kolay gelsin şimdiden teşkrler.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Tabisi« (11. Dezember 2012, 16:28)
bu isimi bana şekilli yazi olarak yazarmisiniz size simdiden çok tsklerr emeginize saglik hosçakal.....
SEVGİ
Zitat
Raporlayan pusatt5151 (Bugün, 12:20)
selam arkadaşlar ben daha önce değişik şekilerde dj pusatt5151 istemiştim sanırım kaçırdınız yazarsanız sevinirim kolay gelsin teşkrler
Selamünaleyküm. Sizden ALP£R*c£ diye isim yazmanızı rica etsem ?
Zitat
pusatt5151 (Bugün, 13:54)
selam kardeşim bana değişik şekilerde dj pusatt5151 RİCA etsem yazarmısın kolay gelsin teşekürler