Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
(MURSALLI),
forumla ilgili isteklerinizi yada şikayetinizi bu başlıkta paylaşabilirsiniz...konunuz açtığınız başlıkla alakasız bir konu olduğu için buraya aldım...
yazdıklarınıza gelince gerçekten yeteri kadar aramayı kullanmadığınızı düşünüyorum...çünkü forumda fazlası ile her tarza uyum sağlayacak tema mevcut...
sırf 2012 yılında 3817 tane tema paylaşılmış ve bunların arasında istediğiniz gibi tema olmaması imkansız...(diğer yılları yazmıyorum bile)
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…ard&boardID=275
Karma galerimizdede Özenle seçilmiş temalarımız arasında istediğiniz özelliklerle arama yaparsanız bulabileceğinize eminim...
http://www.allaturkaa.de/flatcast/index.php?l=turkish
hareketli gif ler genelde artık kullanılmıyor temalarda...bence fırsat bulunca tekrar inceleyin verdiğim linklerdeki temaları
Kendi üye resmi
Slm günaydınlar herkese üye kaydı oldum resim bölümüne resim koyamadım acaba bi sorunmu var( Kendi üye resmi) bu bölüm çıkıyor kayıtlı olan avtar resimleri yukliye biliyorum kendi avatar resmimi nasıl yerleştirecem saygılarımla
S£V®
Avatar Seçimi İçin İki Farklı Yol Kullanabilirsiniz
Birinci Yöntem Gözat Butonunu Kullanarak Bilgisayarınızdan Bir Resim Seçip Ekleyebilirsiniz
İkinci Yöntem Olarakta Kullanmak İstediğiniz Resme Url Alıp Ekleyebilirsiniz
Dikkat Etmeniz Gereken En Önemli Nokta Kullanmak İstediğiniz Resim 40kb 'dan Fazla Olmaması Gerekiyor
Resminize Url Alabilmek İçin Örnek Bir Upload Sitesi
http://www.directupload.net/
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
yeni kayitli üyeler avatar yükliyemiyor, tek avatar galerisinde bulunan resimleri kullanabilirler...
Jüri 'im ve burda dokunulmazligim var!
ona göre
ben yönetici var ise birsey sormak istiyoru online sorumlu arkadas var ise yardımcı olabilirmi
ben yönetici var ise birsey sormak istiyoru online sorumlu arkadas var ise yardımcı olabilirmi
Günaydın...mesajı yazdığınız saatte online arkadaşımız yoktu malesef
sorununuz halen var ise online olduğunuzda bu başlığa yazarsanız yardımcı olalım...(farklı başlıklarki msj ları buraya aldım...burdan destek alabilirsiniz)
Profili düzenle
(Profili düzenle » Üye Resmi altında kendi kişisel resminizi seçebilirsiniz. ) seçilecek bi bölüm yok sanırım bu konuda yardımlarınızı bekler saygılarımla
S£V®
S£V® ...
yeni kayitli üyeler avatar yükliyemiyor, tek avatar galerisinde bulunan resimleri kullanabilirler...
Ileride Aktif oldugunuz da kisisel avatar yüklemeyi kullanabiliceksiniz...
Güzel Forumlar dileriz
Forum olsun sid olsun veya herhangi birşeyde kısacası allaturka'ya ne gibi bir şekilde faydada bulunabilirim faydam olur??
кişisєℓ ßi мєsєℓє ∂єqiℓ sα∂єcє "iş"
Forum olsun sid olsun veya herhangi birşeyde kısacası allaturka'ya ne gibi bir şekilde faydada bulunabilirim faydam olur??
tüm jürileri maaşa baglarsan allaturkaaya büyük faydan olur
diye düsünüyorum
Jüri 'im ve burda dokunulmazligim var!
ona göre
tüm jürileri maaşa baglarsan allaturkaaya büyük faydan olur
diye düsünüyorum
Benide unutmann
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

neden
ben neden cvp yazınca moderator kontrol edicek diye ekran cıkıyor
Issızadam siz yeni üyesinizde ondan moderatör onaylıyor malum herkes iyi niyetle gelmiyor
Yeni üyelerin ilk mesajlari yönetim tarafindan kontrol edildikten sonra aciliyor. mesaj sayiniz 10 ve üzeri oldugunda herşey normale dönecek.
CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR
resim ekleme
selam arkadaşlar bir soru sordum ne sorduğum yazı var ortada nede bir yanıt veren
bir kez daha sorayım
avantar resminin yerine neden kendim pc imden resim ekleyemiyorum ?
bunun bir kuralı mı var varsa yazarsanız sevinirim
illaki hazır avantarlardan kullanmak zorundayız ?
Ileride Aktif oldugunuz da kisisel avatar yüklemeyi kullanabiliceksiniz...
Güzel Forumlar dileriz
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »EngongeM« (4. Februar 2013, 23:47)
Alıntı sahibi "Findik"
yeni kayıtlı üyeler avantar yükleyemiyor peki ne zamana kadar veya hangi şartlarda yükleme açılıyor yeni üyelik ne zaman bitiyor burada sadece yeni üyelerin yükleyemediği yazıyor fazla bir açıklama göremedim
Şartlara bağlı... o yüzden kesin bir bilgi versekte, yarin sartlarin degismeyeceginin bir garantisi yok.
Siz en iyisi her gün profilinizden bir tiklayip, kisisel avatar imkani acilmis mi acilmamis mi bir kontrol edin
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Hadi Bana Bir Iyilik Yap Sevaba Gir :))
BURAYA KAYIT YAPIP ÜYE OLDUKDA PEKİ BU ÜYELİĞİ NASIL İPTAL ETCEM ???
MUTLAKA BİR YERDE YAZILMIŞTIR BELKİ AMA BEN ZATEN ACEMİYİM BULAMAM ???
BANA BİR İYİLİK YAPSAN KOLAYINI SÖYLESEN SEVABA GİRSEN
)
GERÇEKTEN BANA GÖRE DEGİL ÇOK ÇİFTE STANDART VAR ??? BOŞA ZAMAN HARCIYORUM KENDİMCE
)
YARDIMCI OLCAN MI ??? KOVULMAKTANSA İSTİFA ETMEYİ TERCİH EDERİM
))
üyeşiik iptali die bişi yok malesef
ben biliyorum herhangi bir yerde yazılı degil
forumumuzda forum kurallarına uyan hiç kimse kovulmadı bugune kadar emin olabilirsin..
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .