Sie sind nicht angemeldet.

Askkacbeden

Anfänger

• »Askkacbeden« ist männlich
  • »Askkacbeden« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 5. Dezember 2012

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 5. Dezember 2012, 19:33

DırectX Sorunu.

Arkadaslar bu konu hakkında oncekı mesajlara baktım ancak cevap alamadım bılgısayarım DırectX 9.0 surum var ancak joystık drıve cd sını yukledıgımde hata verıyor . onceden aynı pc den aynı joystıkle oynuyordum sımdı bagladıgımda usb tanımıyor luttfen acıl yardım. Tesekkurler

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 5. Dezember 2012, 19:40

lütfen acil yardım gibi başlıklar atmayınız (kurallara bakınız),bilgisi olan arkadaşlar zaten ellerinden geldiğince yardımcı olacaktır...
yardım istediğiniz konu,pek fazla bilgimiz olan bi konu değil ama bu link belki işinize yarayabilir..

DirectX ile ilgili temel sorunları tanılama

Askkacbeden

Anfänger

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 5. Dezember 2012, 19:42

bu konu hakkında bılgısı olanlar yazsın o zaman ...

4

Mittwoch, 5. Dezember 2012, 20:25

Askkacbeden

Konuya Kimin Cevap Verip Vermeyeceğine Karar Verecek Olan Kişi Sizmisiniz Acaba.?
Burası Flatcast Destek Forumu Oyun Destek Forumu Değil Malesef
Arkadaşımız Yinede Sorunuza Cevap Verme Nezaketinde Bulunmuş En Azından Sizde Bir Teşekkür Etme Kabalığında Bulunabilirdiniz.!

Sorunuza Cevap Olarak dx 11 Kurup Deneyin Birde
Buyrun Buradan

Askkacbeden

Anfänger

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 5. Dezember 2012, 20:31

oncelıkle tesekkur ederım . Sızınle burdan tartısmak ısterım ben foruma kaydolmusum ve acemıyım lutfen acıl gıbı kelımeler kullanılamazzmıs ben kullandım bunu bılmedıgım ıcın bunu yazdıgım ıcınde kımse benı yargılayamaz bılmedıgım ıcın arkadasınız yazmayın dedı bende sen bılmıyosan bılen yazsın dedım bunda ne var anlamadım kabalık ..

6

Mittwoch, 5. Dezember 2012, 20:38

Sizi Yargılayan Bir Mesaj İçeriği Görmüyorum Ben Yukarıda
Arkadaşım Size Kibarca Yapmanız Gereken Şeyi Tarif Etmiş Yol Göstermiş Anahtar Kelime Olan
"LÜTFEN" İle Başlayan Bir Cümle Kurmuş Vede Bilgisi Olan Arkadaşlarımız Cevap Vereceklerdir Demiş
Bence Herşey Olması Gerektiği Gibi Ters Birşey Yok
Yanlızca Sizin DırectX Sorunu. Bu Mesajınız Hariç

Umarım dx11 İşinizi Görür Şimdiden Kolay Size :thumbup:

Askkacbeden

Anfänger

• Nachricht senden

7

Montag, 10. Dezember 2012, 21:26

Usb Tanınmıyor

Arkadaşlar JWİN 5700 marka direksiyon seti oyun konsolum var aynı bilgisayarda daha önceden bu cihazı kullanıyordum ama ara verdim ve şimdi kullanamıyorum Driver Cd sini de yüklüyorum ama bilgisayar görmüyor. Usb Aygıt Tanınamadı diyor. Yardımcı olur musunuz?

Oqus Pokus

Moderator

• »Oqus Pokus« ist männlich

Registrierungsdatum: 16. Juli 2007

• Nachricht senden

8

Montag, 10. Dezember 2012, 22:48

Bahsettiğiniz cihaz arızalı olabilir,

Bahsettiğiniz cihazı bağladığınız USB girişleri PC tarafından tanınmıyor olabilir ve olası bir çok neden...

Şahsen burası Flatcast yoğunluklu paylaşım sitesi olduğu için maalesef bu tür yardım konularında bilgili arkadaşların olduğunu pek sanmıyorum,

Bunun yerine oyun forumlarından veyahutta Google Amca'dan daha sağlıklı bilgi ve yardım alabileceğinizi düşünüyorum.

Yinede blgisi olan arkadaşlar emin olabilirsiniz ki bilgi ve deneyimlerini sizlerle paylaşmaktan zevk duyacaklardır.