Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir...HZ Mevlana
Hayatımıza giren bazı insanlar 'çorbaya düşen sinek' gibidir, çıkarıp atsak da midemizi bulandırmıştır bi kere.
Öyle büyük sözler verme bana. Küçük ama anlamlı olsunlr. Yada iltifatlar övgüler yağdrma.SEV ama sevgin dilde değil yürektn olsun
Söz ilaç gibidir; azı yaşatır, çoğu öldürür. [Hz.Ali]
İnsanı en çok acıtan şey; birine hayatını hediye etmişken, O kişinin kendini başkasına hediye etmesidir. - Gorki
Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil. Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır.... - Adam Fawer
Küçük şeylerden keyif al. Çünkü bir gün geri dönüp baktığında onların büyük şeyler olduğunu fark edebilirsin. - Robert Brault
Kendinin ne olduğunu bilen insan, bazı kendini bilmezlerin, onun hakkında söylediklerinden etkilenmez. - İbn-i Sina
Hırs, bir sandalın yelkenini şişiren rüzgara benzer; fazlası gemiyi batırır, azı da gemiyi olduğu yerde tutar. - Voltaire
Kaybetmekten korkma;birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin.Ve unutma;kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. - Che
Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin .. - Victor Hugo
Sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim.Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ayıracak zamanım yok. Hayat kısa. M.Urgan
Güzel bir kadın göze; iyi bir kadın da kalbe hoş görünür. Birincisi pırlanta,ikincisi de hazinedir... - Napolyon
Sen yokken, bir kaç defa daha sevdim seni. Helal et. - Elif Şafak