Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Bi yardım ederseniz çok memnun olurum
İlginize şimdiden teşekkürler 
Zitat
Daha önce böyle bi hata hakkında bilgilendirme yapıldı mı

birisi msn den anlatsın valla minnettar kalıcam lütfen yardım edin..
mapping yeşil ve + ...herneyse hepinize çok teşekkür ederim iyi yayınlar ben bu işten vazgeçtim..
Zitat von »"kızıLLeLLma"«
cansu o kadar kafamız çalışıyor herhalde salak değilim ben üniversite öğrencisiyim az çok anlama kapasitem var çok şükür..portlar herşey açık virüs programları güvenlik duvarları kapalı..nedir bu üslup anlamadım burda yardım istiyorum nedir bu densizlikmapping yeşil ve + ...herneyse hepinize çok teşekkür ederim iyi yayınlar ben bu işten vazgeçtim..
Zitat
salak değilim ben üniversite öğrencisiyim
Zitat
nedir bu üslup anlamadım burda yardım istiyorum nedir bu densizlik
Zitat von »"DjCansu"«
yayini ac, linki ver
gelip bakalim, giriliyormu girilmiyormu.
hep aynisi, port felan acdim diyorlar, gelip bakdigimda kipkirmizi producer-
sana daha cevap yazmıycam..ricam diğer arkadaşlar radyoya girip bakabilir mi yayındayım tek başıma