Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

kızıLLeLLma

Anfänger

• »kızıLLeLLma« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 30. Juli 2008

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 30. Juli 2008, 02:33

Yardım eder misiniz :S

Information

Flatcast uses P2P-technology. Currently there is no node, which could deliver you the stream data. If only a small number of viewers join the stream, the reason for the problem might be at the others. If you got the problem more often, the most common reasons are:

You have installed a "Personal Firewall" like ZoneAlarm, XP Firewall etc. Open within this firewall po

Afınıza sığınarak yardım bekliyorum arkadaşlar..Daha önce böyle bi hata hakkında bilgilendirme yapıldı mı araştırmadan yazdım kusura bakmayın ama acil olarak yardımınız gerekiyor..Arkadaşlarım radyoma girmek istediklerinde bu hata ile karşılaşıyolar..Fakat arkadaşlarımdan birisi istediği gibi girip çıkabiliyor..O girmeden kimse giremiyor o girince herkes girebiliyor o çıkınca herkes düşüyor..Nasıl oluyor bilmiyorum ama benim ayarlarda mı bişey var yoksa bu mistik bi olay mı :) Bi yardım ederseniz çok memnun olurum :) İlginize şimdiden teşekkürler :)

saika

Schüler

• »saika« ist weiblich

Registrierungsdatum: 8. Februar 2008

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 30. Juli 2008, 02:37

Zitat

Daha önce böyle bi hata hakkında bilgilendirme yapıldı mı

evet yapildi, zaten her iki sorudan biri bu :)

buyur herzaman verilen 2 link

1. http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1770
2. http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3297

birde makaleler bölümüne bakmani tavsiye ederim

kızıLLeLLma

Anfänger

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 30. Juli 2008, 03:45

zyxel P-660RU-T1 v2 kullanıyorum ama ben güvenliğe girdiğim zaman ne güvenlik duvarı çıkıyor ne de NAT.Valla çok çaresiz kalmasam yazmayacaktım kusura bakmayın..Gelişmiş yazan yerde statik yönlendirme var orası olabilir acaba..eğer oraysa nasıl bi düzenleme yapıcam yardımcı olur musun..

saika

Schüler

• »saika« ist weiblich

Registrierungsdatum: 8. Februar 2008

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 30. Juli 2008, 03:55

firewall ve nat yazmali.

google üzeri zyxel P-660RU-T1 v2 port acma diye bir arama yap, belki faydali bilgiler bulabilirsin.

yada portu acik birinin yayinina girmesini rica et, ozaman bir sorun kalmaz.

aksi takdirde sabahi bekle, elbet yardim eden biri cikar ;)

AsLi_75

Schüler

• »AsLi_75« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. April 2007

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 30. Juli 2008, 14:17

kızıLLeLLma,

bak önce bu videola bilgisayarina nasil sabit ip verilecek onu ögren
video --> http://www.allaturkaa.de/fcp/videos/ipsabitleme.html

sonra assagdaki linkden prestige -660ru modminde flatcast portu nasil acilacaini ögrene bilirsin.

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/Prestige660RU-T1/Flatcast.htm

dipnot
acilan sayfada
Enter Static IP Adress alanina, daha evel yapmis oldugun Sabit IP yi yaz

kızıLLeLLma

Anfänger

• Nachricht senden

6

Samstag, 2. August 2008, 13:55

Ya ben herşeyi yaptım herşey çalışıyor görünüyor ama halen 1 kişi girmeden diğerleri giremiyor..Portları da açtım herşey gösterdiğiniz gibi fakat olmadı yine :( birisi msn den anlatsın valla minnettar kalıcam lütfen yardım edin..

AsLi_75

Schüler

• »AsLi_75« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. April 2007

• Nachricht senden

7

Samstag, 2. August 2008, 14:20

herseyi actiysan mapping+ göstermeli,
bilgisayarinda internet secuirty, aile güvenligi vs. gibi programlar varsa onlarda engeller!

burda veremedigimiz yardimi msn de nasil verecegiz,
msn dede sae önümüzde klavye var...

ayrica msn de sade bir kisi yardim rder, (kim oldugunu bilemezsin) burda bircok kisi..
ve burda verilen yardimdan bircok kisi faydalanir.

kızıLLeLLma

Anfänger

• Nachricht senden

8

Samstag, 2. August 2008, 14:21

mapping + gösteriyor ama olmuyor programlarda kapalı zaten..neyse yine de teşekkür ederim kusura bakmayın..

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

9

Samstag, 2. August 2008, 19:03

kızıLLeLLma

arkadaslarin verdigi linklerden gereken yardimi bulabilirdin, 4.16 veya F5 surumlerini kullaniyorsan radyoya sag tikladiginda acilan seceneklerden infoya baktiginda Mapping kirmizi ise - dir, yesil ise + dir.
eger kirmizi ise portun kapalidir ve acmak icin oncelikle IP adresini sabitlemen gerekiyor, AsLi_75 arkadasimizin verdigi linklerden oncelikle videoyu izle ve uygula, sonrada portunu ac, sakin bir sekilde bunlari sirasiyla yaparsan olacaktir, olmaz ise yine elimizden geleni yapmaya calisiriz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

DJ_RÜZGAR

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 4. September 2007

• Nachricht senden

10

Samstag, 2. August 2008, 19:05

BEN DAHA ÖNCE AYNI SORUNLA KARSILASTIM VE YINE BURADA BI ÖNERI VERDIM VE ÖNERIYI UYGULAYANLAR SORUNU CÖZDU modem markası senınkı ıle aynı butun frewaller kapattım portumu actım ama yınede gırılmıyodu pıkatele gectım rahat ettım : )) ve dıger arkadaslarada modem degısırsen oluyor dedım onlarda öle yapotılar sana bısey demıyorum karar senın hatta ıstersen ılk önce baska modemle dene sonuca göre kendın karar ver tavsıyem bu olur ancak

11

Samstag, 2. August 2008, 19:14

yayini ac, linki ver

gelip bakalim, giriliyormu girilmiyormu.
hep aynisi, port felan acdim diyorlar, gelip bakdigimda kipkirmizi producer-
Dj CanSu

kızıLLeLLma

Anfänger

• Nachricht senden

12

Samstag, 2. August 2008, 19:31

cansu o kadar kafamız çalışıyor herhalde salak değilim ben üniversite öğrencisiyim az çok anlama kapasitem var çok şükür..portlar herşey açık virüs programları güvenlik duvarları kapalı..nedir bu üslup anlamadım burda yardım istiyorum nedir bu densizlik :S mapping yeşil ve + ...herneyse hepinize çok teşekkür ederim iyi yayınlar ben bu işten vazgeçtim..

DJ_RÜZGAR

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 4. September 2007

• Nachricht senden

13

Samstag, 2. August 2008, 19:35

kardes kızmaya gerek yok bosuna yardım arama bulamassın su an sınırlısın ama benım tavsıyeme bı kulak ver tanıdıgın yada komsunun modemını al bı dene markası zyxel olmasın ama bı dene bakalım olacakmı ...olacagına emınım ben ama yınede sen bı dene cunku sen yapılacak herseyı yapmıssın zaten..bıde bunu yap ne kaybedersın ? kolay gelsin..

14

Samstag, 2. August 2008, 19:38

Zitat von »"kızıLLeLLma"«

cansu o kadar kafamız çalışıyor herhalde salak değilim ben üniversite öğrencisiyim az çok anlama kapasitem var çok şükür..portlar herşey açık virüs programları güvenlik duvarları kapalı..nedir bu üslup anlamadım burda yardım istiyorum nedir bu densizlik :S mapping yeşil ve + ...herneyse hepinize çok teşekkür ederim iyi yayınlar ben bu işten vazgeçtim..

mapping+ ise dinleyicilerinde bize bildirdigin hata cikmaz.

tecrübeden konusuyorum, kac kere gördüm, acik diyorlar girince kirmizi.

benden bukadar!
Dj CanSu

Masum Masum

Erleuchteter

• 1366852
  • Nachricht senden

15

Samstag, 2. August 2008, 19:41

kızıLLeLLma
DjCansu, arkadasimiz sadece daha oncede onlarca kez yasanmis oldugu icin boyle bir olasilikdan bahsetti, yanlis anlamayin,
ve onerdigi gibi radyo adresini ver ve yayin al bende gelip bakicam, gelip gorunce daha fazla yardimimiz dokunabilir ve neler yapabilecegimizi konusurz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

16

Samstag, 2. August 2008, 19:43

yok sinirlendim ya ben!! :x:

Zitat

salak değilim ben üniversite öğrencisiyim

bu nedemek oluyor, salagin anlami ney?
salaklar üniversteye giremezmi?
türkiyede kac üniversite ögrencisi var?

Zitat

nedir bu üslup anlamadım burda yardım istiyorum nedir bu densizlik

asil senin yaptigin densizlik,
yayini acip linki istedim,
belki hata senden kaynaklanmiyor, bende sade istedigin yardimi vermeye calisdim!

simdi son
Dj CanSu

kızıLLeLLma

Anfänger

• Nachricht senden

17

Samstag, 2. August 2008, 19:48

Zitat von »"DjCansu"«

yayini ac, linki ver

gelip bakalim, giriliyormu girilmiyormu.
hep aynisi, port felan acdim diyorlar, gelip bakdigimda kipkirmizi producer-

http://kizilelmapalantis.blogcu.com/radyo_20399761.html bu link...

ve kimse bana yukardaki açıklamanın masumiyetinden bahsetmesin...hep aynısıymış kıpkırmızıymış..pehh ben oyun mu oynuyorum burda,diğer arkadaşlar saolsun yardımcı olmaya çalıştı ama azarlamaya kalkmadılar :) sana daha cevap yazmıycam..ricam diğer arkadaşlar radyoya girip bakabilir mi yayındayım tek başıma :D

Masum Masum

Erleuchteter

• 1366852
  • Nachricht senden

18

Samstag, 2. August 2008, 19:53

kızıLLeLLma, sahsen giremiyorum ama mavi sayfadan gordugum kadariyla seninde benimde portlar kapali :D

Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

19

Samstag, 2. August 2008, 19:57

kızıLLeLLma,

ben girdim ve yep yesil... hadi yine siyirdin...

hatayi kendinde arama, girmiyenleri buraya gönder :boee:

EDIT

Dj CanSu