Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

...BUTON ARALARINDA FARKLAR YAZILARINDA KAYMALAR VAR... DJ ALANI YOK BEN GÖREMEDİM DESEM YALAN OLUR 
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 20. September 2011

BEN BU ÇALIŞMALARINIZI HİÇ BEĞENMEDİM...BUTON ARALARINDA FARKLAR YAZILARINDA KAYMALAR VAR... DJ ALANI YOK BEN GÖREMEDİM DESEM YALAN OLUR
ASİFIRTINA YİNE ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATMIŞSIN...ŞARKI SEÇİMİNDE HARİKA... ELLERİNE,EMEKLERİNE SAĞLIK...PAYLAŞAN GÜZEL YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE...BENDEN TAM PUAN HELAL OLSUN![]()
![]()
Özlemcim valla gözlükler olmasa zaten hiç görmüyorum inan,gözlükler ile bile kesinlikle çok hatam vardır.Hepimiz kendi çabalarımızla öğreniyoruz birşeyleri. Kusurum var ise lütfen yazın ki bende düzelteyim.HARIKA olmus asi eline saglik
Ablacım emeğine sağlık çok hoş olmuş
Müziğinde harika
ıslık çala çala baktım (:
cok hos gorunuyor harika emeklerinize saglık paylasım icin teskler
Emegine saglık zenobia harika olmuş canım temaların.
Emeğine sağlık Asi Ablam hoş paylaşım olmuştebrikler canım.
![]()
![]()
Zeno ablam harikaaaaaaaaaaa mükemmel olmuş ellerine saglık süpsüper bi paylasım teşekürler
emeginize saglik tskr paylasima![]()
harika bir çalışma olmuş ZENoBIA...
ellerine sağlık...
tebrik ederim...