Sie sind nicht angemeldet.

firuze_34

Schüler

• »firuze_34« ist weiblich
  • »firuze_34« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 19. Februar 2009

• Nachricht senden

1

Sonntag, 14. Oktober 2012, 12:16

Dj girişi aktif değil...lütfen yardım..

slm..Dj girişi aktif değill..yayın almak istediğimde sid ve şifreyi yazamiyorum.. ancak yönetici şifresiyle girebiliyorum..dolayısıyla ancak kendi radyom olursa yayın yapabilirim..Bir başka radyoda yayin yapamiyorum..lütfen yardım edin..

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

2

Sonntag, 14. Oktober 2012, 12:21

flatcast in yayın alma sayfasında mı sorun var diyorsunuz?
soldaki alandan login yaptıktan sonra sisteme girişmi olmuyor...
ayrıca flatcast sayfasına hangi nick le girerseniz girin istediğiniz radyoda yayın alabilirsiniz...yani oraya kendi radyonuzun ana şifresi ile girmişte olsanız yayın alma sayfasında başka sid ve şifre girip yayın alabilirsiniz...

firuze_34

Schüler

• Nachricht senden

3

Sonntag, 14. Oktober 2012, 12:29

evet yayın alma sayfasında sorun var..sid yazamiyorum..sifreyide yazamiyorum..yani tıklayamiyorum izin vermiyor..görünüyor ama içine giriş yapamiyorum..dün yayın aldığım radyoda girmek istedim giremedim..:((

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

• Nachricht senden

4

Sonntag, 14. Oktober 2012, 12:44

tarayıcınızdan kaynaklı bir sorun olabilir...farklı tarayıcılardada denediniz mi peki...hepsindemi sorun...
eğer flatcast le alakalı olsa bizlerde yayın alamayız...

firuze_34

Schüler

• Nachricht senden

5

Sonntag, 14. Oktober 2012, 12:48

sanırım tarayıcıdan peki internet explorer güncellemem mi gerekiyor.firefox ta açiyor.simdi denedim..ama ben explorer kullanmak istiyorum..yenidenmi yüklemiliyim explorer.

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

• Nachricht senden

6

Sonntag, 14. Oktober 2012, 12:54

belki bazı eklentilerinde sorun olmuş olabilir...bende yayınları çünkü expoler de yapıyorum ve hiçbir sorun olmuyor...diğer tarayıcılardan daha rahat oluyor ...
isterseniz bir güncelleme yapın...
yada güncelleme yapmadan önce sistemi geri almayı bir deneyin...sorunsuz yayın aldığınız bir tarihe geri alabilirsiniz...

ZENoBIA

Erleuchteter

• »ZENoBIA« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

7

Sonntag, 14. Oktober 2012, 13:02

İnternet explorer menüsünden
Araçlar ve seçeneklerden İnternet seçeneklerini seçin,gizlilik butonunu ile
resimdeki gibi ilk sayfa açılıcak bu sayfadan sitelere tıkladığınızda,izin vermek istediğiniz site adresini yazabileceğiniz pencere açılacak,Web sitesi adresi yazan boş alana
http://www.flatcast.net/ <<<< bu adresi yazın ve izin ver ile siteye giriş izni vermiş olucaksınız.Bu hem yayınlarınızın daha randımanlı hemde girişlerinizin sorunsuz olmasını sağlar.
Birde bunu deneyin.
Kolay gelsin sorunsuz yayınlar dilerim.

8

Sonntag, 14. Oktober 2012, 14:07

Flatcast Aktivex in birini yüklememişsiniz sorun ordan kaynaklanıyor özet olarak bu bana göre

birini yüklemiş digerini yüklememişsiniz

2 aktivex in 2 sinide yüklediginiz zaman istediginiz radyoda yayın alabılır çok rahat giriş cıkıslar yapabılırsınız

Findik

Jüri

• »Findik« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. Juni 2007

• Nachricht senden

9

Sonntag, 14. Oktober 2012, 14:16

a) yayin alabilmek icin flatcasta üyelik girisi yapman gerekiyor, login yapmadan hicbir yayini alamazsin (baska radyonun yayininida ) önce login
b) yayin yaparken ayni bilgisayardan o yayina 2 defa dinleyici olarak giremezsin

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

10

Sonntag, 14. Oktober 2012, 14:26

Dj girişi aktif değill..yayın almak istediğimde sid ve şifreyi yazamiyorum.. ancak yönetici şifresiyle girebiliyorum..

.firefox ta açiyor.simdi denedim..ama ben explorer kullanmak istiyorum.

Size Firefox'ta oluyor ama Explorer'der olmuyorsa, cerezleri kabul etmediginizden olabilir diyecektim
fakat
yönetici sifresiyle girebildiginize göre tek bir sorun kaynagi olabilir düsüncesindeyim:
http://www.flatcast.com/ sayfasina dinleyici nickinizi girdiginizde, LOGIN olmuyor, yani nickiniz kabul edilmiyor.
Sebebide nickinizde bir özel karakterin bulunmasi olabilir.

Yoksa burda anlatildigi gibi kendi nickinizlede giris yapabiliyor olmalisiniz, yönetici sifresi gerekmiyor:
Flatcast DJ Girisi