Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

41

Sonntag, 28. November 2010, 11:53

offf temaya gel temaya boran usta sahaser yaratmisiniz süper ötesiiiii emeginize yüreginize saglik paylasim için cok sagolunn

Tirnali-57

Erleuchteter

• »Tirnali-57« ist männlich

Registrierungsdatum: 20. Mai 2011

• Nachricht senden

42

Freitag, 29. Juli 2011, 23:59

Kusursuz Tema Olmuş Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]

43

Samstag, 30. Juli 2011, 00:02

Emeginize SagLik BORAN55 PayLasim icin TskkürLer...

44

Montag, 26. September 2011, 00:33

Emeginize saglik tskler....
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif

45

Freitag, 24. Februar 2012, 16:32

Emeklerınıze Saglık Güzel Çalısma
Paylasımınız için Çok Tesekürler
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

Æsi Firtina

Erleuchteter

• »Æsi Firtina« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

46

Freitag, 6. April 2012, 10:59

Yok yaaa ben tema yapmıcam valla,böle bir şeyi yapmaya kalksam ömrüm vefa etmez bir kere,zaten bakınca ben temamı yapmışım diyorum,yok yaaa ne desem olmıyacak süper desem olmaz muhteşem desem olmaz,varsa bunların üstünde söz siz yazın.Ahanda bitaaa çiziyom kendimi_________________oynamıyom::))
Ellerinize sağlık söz bitti bende vallaa bunlar nasıl bir şey demekten ben yoruldum.Daha çok tema var ben gidim birazda onlarda çizeyim kendimi..Müsaadenizlee::))

• »s.o.n.b.u.s.e« ist weiblich

Registrierungsdatum: 2. Juli 2011

• Nachricht senden

47

Dienstag, 21. August 2012, 10:45

Elinize emeğinize sağlık Paylaşımınız için ayrıca teşekkürler..
''Var mı Allah'tan yukarı,Kabirden aşağı"
Toparlan ruhum gidiyoruz,Sen yukarı,Ben aşağı..!!

48

Samstag, 22. September 2012, 14:13

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür ederim...