Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Sonntag, 5. August 2012, 22:30

Flatcast fcp radyo tema / Uzaklarda Arama .Türkleydi

BUDA 2 Ci TERCİHINIZ ARKADASLAR GÜZEL YAYINLAR DILERIM

»Türkleydi« hat folgende Dateien angehängt:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Türkleydi« (6. August 2012, 00:54)

.CANKIZ*.

Erleuchteter

• ».CANKIZ*.« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. Oktober 2011

• Nachricht senden

2

Sonntag, 5. August 2012, 22:37

Elinize emeğinize sağlık çok hoş görünüyor paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi :1alkis:
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

3

Sonntag, 5. August 2012, 22:38

ELİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER NEHİR :1alkis:
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

€fsunn

Erleuchteter

• »€fsunn« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. März 2007

• Nachricht senden

4

Sonntag, 5. August 2012, 22:52

her gün beni sasirtmayi basariyorsun harikaa bir calismaa canisi senle gurur duyorummm bilesinn
emegin vede paylasimin icin tsklerr :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

5

Sonntag, 5. August 2012, 23:07

Gerçekten çok güzel,değişik olmuş.Ellerinize sağlık..Bu emeğe benden beş :1alkis:
Paylaşan ve yılmayan yüreğe teşekkürler ^^

6

Sonntag, 5. August 2012, 23:09

of offf offffki of dedirtdin ablaaaa bu ne hos bir tema olmus isil isil herseyinle mükemmel.....
paylasim icin tskler nehir ablamm

atilla_ky

Moderator

• »atilla_ky« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Dezember 2010

• Nachricht senden

7

Montag, 6. August 2012, 00:28

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. tarzınızda yine güzel bir çalışma kutlarım :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

8

Montag, 6. August 2012, 00:55

Elinize emeğinize sağlık çok hoş görünüyor paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi :1alkis:

CANKIZIM Beyendigine sevındım canım çok tesekür ederim sagolasın :)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

9

Montag, 6. August 2012, 00:56

ELİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER NEHİR :1alkis:

sagolasın leylacım yüregıne saglık çok tesekürler

10

Montag, 6. August 2012, 00:58

her gün beni sasirtmayi basariyorsun harikaa bir calismaa canisi senle gurur duyorummm bilesinn
emegin vede paylasimin icin tsklerr :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

O GÜZEL RUHUNDAN GÜZEL KALBINDEN DÖKÜLEN GÜZELLIKLERE GÖNÜLDOLUSU KOCAMAN TESEKÜRLERIMI YOLLUYORUM CAN YARIM BENIM SENI ÇOOOK SEVIYORUM EFSUNUMM
KIYMETLIMSIN ÇOK ÇOK DEGERIMSiiN BITANEM BENIM :)

11

Montag, 6. August 2012, 01:02

Gerçekten çok güzel,değişik olmuş.Ellerinize sağlık..Bu emeğe benden beş :1alkis:
Paylaşan ve yılmayan yüreğe teşekkürler ^^

ÇOK ÇOK TESEKÜR EDERIM GÖNÜL HANIM GÜZEL YÜREGINE SAGLIK BEYENDIGINIZE COK SEVINDIM ARKADASIM SAGOLASIN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN :)

12

Montag, 6. August 2012, 01:04

of offf offffki of dedirtdin ablaaaa bu ne hos bir tema olmus isil isil herseyinle mükemmel.....
paylasim icin tskler nehir ablamm

BU TEMADAKI BIR COK SEYI SANA ,SANA BORCLUYUM NEHIRIM SANA TAAA BURDAN ORALARA KUCAK DOLUSU SEVGILERIMI VE TESEKÜRLERIMI YOLLUYORUM ABLACIM SEN HEP WAR OL
EMI KARAKEDIM BENIM :)

13

Montag, 6. August 2012, 01:06

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. tarzınızda yine güzel bir çalışma kutlarım :1alkis:

SAGOLASIN SAYGIYA LAYIK GÜZEL INSAN KADiM DOSTUM BENIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TESEKÜR EDERIM ATILLA KY :)

• »oguzhan01fm« ist männlich

Registrierungsdatum: 29. Juli 2010

• 1059783
  • Nachricht senden

14

Montag, 6. August 2012, 10:10

Emeklerinize sağlık ....
Paylaşım adına teşekkürler...

15

Montag, 6. August 2012, 10:25

Emeğine sağlık Nehir Abla harika olmuş paylaşımın için teşekkür ederim.
İkinci temanı çok beğendim :thumbup: :1alkis:

16

Montag, 6. August 2012, 10:52

Emeklerinize sağlık ....
Paylaşım adına teşekkürler...

Yorum için tesekürler poyraz bey sagolun

17

Montag, 6. August 2012, 10:53

Emeğine sağlık Nehir Abla harika olmuş paylaşımın için teşekkür ederim.
İkinci temanı çok beğendim :thumbup: :1alkis:

Çok tesekür ederim ASLImmmm sagolasın ablacım gönlüne saglık canım

€bru

Profi

• »€bru« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. Oktober 2010

• 1439355
  • Nachricht senden

18

Montag, 6. August 2012, 13:15

Nehir ablam senin kadar olmasada süper şeker bişi olmuş emeklerine paylaşan yüregine sevgilerimle dolu kokulu öpcükler^^
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

BENSU

Meister

• »BENSU« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Oktober 2011

• Nachricht senden

19

Montag, 6. August 2012, 14:31

EMEĞİNE SAĞLIK ABLACIĞIM GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ...PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE... :thumbup:
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]

gizem06

Meister

• »gizem06« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. August 2009

• Nachricht senden

20

Montag, 6. August 2012, 14:56

emeginize saglık leydim harika bir calısma olmus paylasan yureginize tskler