Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Mittwoch, 1. August 2012, 01:59

Flatcast fcp radyo tema / Vurgun Gozler / Türkleydi

»Türkleydi« hat folgende Datei angehängt:
  • Vurgun gözler.fcp (270 Byte - 254 mal heruntergeladen - zuletzt: 21. Januar 2026, 06:53)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

2

Mittwoch, 1. August 2012, 02:01

nehir ablam bugulu gözler tema gibi bugulu olmus ellerine saglikkkk sade calisma kullanisli olmus

3

Mittwoch, 1. August 2012, 02:04

Tesekür ederim nehirim beyendigine sevındım canım sagolasın ablacım :)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

sahra-cantanem

Erleuchteter

• »sahra-cantanem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 9. März 2010

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 1. August 2012, 02:10

Ellerine emeğine saglık Leydim çok güzel kullanışlı bir çalışma olmuş.. mşlh ınız var nazar olmasın bütün ilhamlar size ugruyor arada birde bizi görüyor işte:)
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

5

Mittwoch, 1. August 2012, 03:33

Leydim yine cok güzel bir calısma yapmıssınız güzel yüreginize ellerinize saglık paylastıgınız icin tsk ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!

6

Mittwoch, 1. August 2012, 09:56

Emeğine Sağlık Abla,
Paylaşım Icin Tesekkurler.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

.CANKIZ*.

Erleuchteter

• ».CANKIZ*.« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. Oktober 2011

• Nachricht senden

7

Mittwoch, 1. August 2012, 11:19

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürlerrr Türkleydi
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

zeynoo35

Erleuchteter

• »zeynoo35« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Januar 2012

• Nachricht senden

8

Mittwoch, 1. August 2012, 12:22

Emeğinize sağlik güsel paylasim için tskkr ederim :thumbup:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

9

Mittwoch, 1. August 2012, 12:31

Ellerine emeğine saglık Leydim çok güzel kullanışlı bir çalışma olmuş.. mşlh ınız var nazar olmasın bütün ilhamlar size ugruyor arada birde bizi görüyor işte:)

Canım evde bos bos oturuyorum son zamanlarda böyle böyle ölü gecen zamanı degerlendiriyorum ama iyi ama kötü yapıyorum bişiler işte karınca kararınca :) senın temalara da ben bayılıyorum inan buna sahraamm cansın sen can çok çok tesekür ederim güzel yorumun için sagolasın :)

10

Mittwoch, 1. August 2012, 12:34

Leydim yine cok güzel bir calısma yapmıssınız güzel yüreginize ellerinize saglık paylastıgınız icin tsk ederim

çok sagol gölgem yüregine saglık canımm

11

Mittwoch, 1. August 2012, 12:35

Emeğine Sağlık Abla,
Paylaşım Icin Tesekkurler.

Ben tesekür ederim ersinim sagol ablacım

12

Mittwoch, 1. August 2012, 12:36

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürlerrr Türkleydi

yorum için tesekürler cankız sagolasın

13

Mittwoch, 1. August 2012, 12:37

Emeğinize sağlik güsel paylasim için tskkr ederim :thumbup:

yorum için çok tesekür ederim zeynom sagolasın

• »s.o.n.b.u.s.e« ist weiblich

Registrierungsdatum: 2. Juli 2011

• Nachricht senden

14

Mittwoch, 1. August 2012, 12:56

Ablacım ellerine sağlık çok güzel ve hoş çalışma olmuş temalarını görmeyi özlemişim bayadır yoktum burda tatildeydim yeni geldim renk ve dizayn süper olmuş paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim ..
''Var mı Allah'tan yukarı,Kabirden aşağı"
Toparlan ruhum gidiyoruz,Sen yukarı,Ben aşağı..!!

atilla_ky

Moderator

• »atilla_ky« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Dezember 2010

• Nachricht senden

15

Mittwoch, 1. August 2012, 13:21

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. Kullanıslı hos bir calısma :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

16

Mittwoch, 1. August 2012, 13:23

Emeginize saglik paylaşım için tşkler.

mikail_51

Schüler

• »mikail_51« ist männlich

Registrierungsdatum: 30. Juli 2011

• 1314874
  • Nachricht senden

17

Mittwoch, 1. August 2012, 14:31

Ablam ellerine sağlık çok güzel ve hoş çalışma olmuş renk ve dizayn süper olmuş paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim .. aslinda bu temayi radyomuzda kullanmak isterdik ama işte....... ablam biliyorsun
http://medinegulufm-radyosu.tr.gg/

18

Mittwoch, 1. August 2012, 15:27

ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK NEHİR ÇOK BEĞENDİM,SEVE SEVE KULLANACAĞIM BİR PAYLASIM TEŞEKKÜR EDİYORUM .. :1alkis:
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

19

Mittwoch, 1. August 2012, 16:47

Son temalarınız ayri bir güzellesip, görsel bir hale dönüstü
Cok iyi bir ivme yakaladınız..

Bu temanızda oldukca göz doyurucu ..

TSKLER

H&M

Profi

• »H&M« ist weiblich

Registrierungsdatum: 11. Juni 2012

• Nachricht senden

20

Mittwoch, 1. August 2012, 17:27

Leydim...... buda çok hoş olmuş canım emegine saglık .... 8)
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren ! . . .