Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Çok TŞLR... İlginize Emeğinize Sağlık...
eh fena görünmüonus emme usuldendir takip edelim bakalım
bi iki güne sonucu bildiririz zübiş
usule uygun olsun dedim eylemimmmm

bekleyeyim sonucumu
Çok bekletme hee ramazandayız mubarek gün sevabına

sey ettiriver
•.$eKLiMiz YeTer.•,
Radyonuz Allaturkaa Rulet SiD listesindeki yerini almıştır..
Hayırlı Olsun,Güzel Yayınlar Dileriz
Çok TŞKLR... Emeğiniz Sağlık...
sid listesinde radyo ismi
slm ben eski üyeniz sekerr ismim gökhan bende radyo ismimizin sid listenizde gözükmesini istiyorum mümkünse bizide takip ederseniz sevinirim Edit // radyo ismimiz SaMaTa~~Fm yardımcı olursan sevinirim tşkler şimdiden kolay gelsin sizlere
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »тE'D¡ρ« (29. Juli 2012, 00:37)
ilgi ve alakanız için çok tşkler eski bi üyeniz olarak çok sevindim inşallah uygun olur olursada çok memnun olurum
radyo ismimizin sid listenizde gözükmesini istiyorum mümkünse bizide takip ederseniz sevinirim radyo ismimiz icLaL~Fm SİD 1083435 yardımcı olursan sevinirim tşkler şimdiden kolay gelsin sizlere
unutulmaz21, su an icin kriterlere uygun degilsiniz, dinleyici sayiniz arttiginda tekrar basvurabilirsiniz.
slm ben eski üyeniz sekerr ismim gökhan bende radyo ismimizin sid listenizde gözükmesini istiyorum mümkünse bizide takip ederseniz sevinirim Edit // radyo ismimiz SaMaTa~~Fm yardımcı olursan sevinirim tşkler şimdiden kolay gelsin sizlere
Hayirli olsun isminiz Rulette yer almistir.
slm alaturka yönetimi bir zamanlar sid listesinde yayin ismimiz yaziyordu malesef kiriterlere uygun kalamadigimizdan silindi gene toparlandik mümkünse ismimizin yeniden yazilmasini istiyoruz.YORGUNFM olarak sid 1126177
emegi gecen ALATURKA yönetimine simdiden tskrlr
saygilarimla
yorgunn_55
Radyo Rulet İsim Yazdırma
Selamlar derman ben bizimde radyomuzun rulet sisteminizde isminin gecmesini istiyoruz dinleyici sayimiz olsun radyomuzun yayinlarinin 24 saat aktif olmasi ve ayrica daimi bir radyo olmamiz ve bilakis bu sistemde bulunmayı gönülden arz etmek istiyorum radyo sid no:1317302 radyo ismi: Rad!o_EqE şimdiden ilgi ve alakanıza çok tşkr ederim saygılarımla hayırlı akşamlar...
ZeYBeK,
A.slm..
radyo rulet Sid listesinde isminizin bulunması için gerekli kriterlerin en başında gelen maddemiz en az 10 dinleyicili aktif bir radyo olmanız gerekiyor...
şu anki istatistiklerinize göre malesef bu kriterimize uyumlu görünmüyorsunuz...
zamanla dinleyici sayınız istediğimiz kriterlere uyduğunda tekrar başvuru yaparsanız sizide rulet sid listesine ekleriz...
anlayışla karşılamanızı umar keyifli yayınlar dileriz
sizin istatistikleriniz-->>>
http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=1317302
Merhabalar Kolay Gelsin Edit...olarak bizim de değerlendirmeye alinmamızı ve rulet de ismimizin görünmesini rica ediyoruz. ilgi ve alakanız için şimdiden çok tşkler. Sid : 1320045
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (3. August 2012, 11:44) aus folgendem Grund: sid vermeniz yeterlidir...