Sie sind nicht angemeldet.

1diablo

Profi

• »1diablo« ist männlich
  • »1diablo« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 15. Februar 2012

• Nachricht senden

1

Freitag, 27. April 2012, 14:14

yayın alırken flatcast hata

Arkadaslar yayın alırken bir kere aldım daha sonra ise hiç alamadım explorerden alıyorum hep olmadı firefox da olmadı ?

2

Freitag, 27. April 2012, 14:35

Arkadaşım bu ekranda yayın almaya izniniz yok diyor.Sizin yayın almaya çalıştığınız radyoda allow take over kapalı.
Verilen hata bu.Allow take over kapalı iken yayın almak istediğiniz radyoda bu uyarı çıkar.Yayındaki dj arkadaşınız size
yayın alabilmeniz için izin vermesi gerek.

1diablo

Profi

• »1diablo« ist männlich

• Nachricht senden

3

Freitag, 27. April 2012, 14:40

izinli oldugu zaman da explorer donuyor anıt vermiyor diyor o konuda yapabilecegim nedir peki ?

4

Freitag, 27. April 2012, 14:44

Siz veya baska biri yayini düsürdügü anda yayin takili kalir ve 10-15 dakika yayin alinamaz.Kisaca bu süreyi beklemekten baska bir alternatifiniz yok.
Ve simdi tekrar denediginizde muhtemelen yayini acabiliceksiniz,
eger süreyi de bekledikten sonra yayininiz yine acilmiyorsa,sorun baska olabilir.

5

Freitag, 27. April 2012, 15:04

izinli oldugu zaman da explorer donuyor anıt vermiyor diyor o konuda yapabilecegim nedir peki ?

Donuyorsa işletim sisteminiz sorunlu demek.Yeniden bir işletim sistem kurmalısnız.İşletim sisteminiz bozulmuş sanırım.Yoksa yayın almak o kadar zor olan bir durum deil.

мαѕυм

Erleuchteter

• »мαѕυм« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

6

Freitag, 27. April 2012, 18:17

1diablo, yayin almak istediginizde diger djin take Over'i acmis oldugundan emin olun
yayini kapali oldugu halde almak istediginizde kisa bir donuklu yasayabilirsiniz, olmamasi icin take acik olmali
ayrica bilgisayarinizin cpu degerini kontrol edin, arkaplanda calisan gereksiz programlari kapatin

1diablo

Profi

• »1diablo« ist männlich

• Nachricht senden

7

Freitag, 27. April 2012, 18:33

peki tesekkur ederim denedikten sonra tekrar bildirecegim durumu arkadaslar

Findik

Jüri

• »Findik« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. Juni 2007

• Nachricht senden

8

Freitag, 27. April 2012, 20:09

sorunsuz bir yayin devri icin her 2 dj inde (özellikle alici djin) udp 40123 portlari acik ve bu port icin firewall acik olmali