Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Uyku en kuvvetli ilaçtır,tek farkı reçeteye yazılmaz eczanede satılmaz.
Uyku ilacını aldı <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<iyi geceler..
hazır istanbulda iken ablamda bu tarafa kaçsada onuda görsem deo

bide hapşuuuu (1 hafta içinde kurtulmam lazım bu gripten) deo
pazar günü çalışmak sevmedigin biriyle olmak gibi diyooo...
ne işin var işte diyoo..
ohbe 2 günlük konferans bitti yarın 23 nisan kaldı millet tatilde bizimki arada kaynadı
İstanbuldaki fıstık yeni okudum benim evdem kıpırdamam mümkün değil çünkü dış cephemiz yapılıyor ustalar bizim kattalar balkonları yapıyorlar şu an.Az evel ustanın biri az daha düşüyordu hemki tanbihledim evde köpek var havlarsa korkmayın dedim.Bonbonada balkondan alt kattayken ustalar gösterdim bak gör havlama kızma dedim.Bizim bonbon perdeyi kaldırıp bakmış ustanın ayaklarını görünce havlamasıyla odaya koştum adamın hoplayıp "O ne?" diye bağırdığını duydum iyiki düşmedi usta

Bonbonu zaptetmekle meşguluz

Deliriyor camlarda balkonlarda gezdiklerini gördükçe son ses müzik açtık perdeleri kapadık ama yanından ayrıldığımız anda perdeyi açıp havlıyor sinirleri gerildi fırsat kolluyor istemiyor ustaları evimizin çevresinde işimiz iş bu gün

diyor içimdeki ses...
Tam dayakliksin diyo,
ama siddete karsiyim diyoo...
gerci zaten aklimla dövüyorum diyooo
Bir kere sadece bir kere git neresi olursa önemli değil sadece git..
Hiiiçç Misafir Çekecek halim Yokk Diyo ...
pılını pırtını topla dogru tatile diyoo
Vavvv bu halde birde misafir ağırladım

Yorgunluk çayımı içeyim şimdi diyor
Git ac bir film izleyerek uyu diyor..
lem laz modu bundan sonra annenle telefonda daha sık konuscem ben annenu cok sefdum

)
bende bol bol istanbula giderüm sen bilün

sonna kıskanma teknelerde gülhanelerde ne gezion die
Hey Yarabim Sen buyuksun Bi Akili Yola Diyo....
Herkeze Hayırlı Haftalar Diyor
o kadar çok iş varki.. uyuymayı aklından bile geçirme diyo.
Offff bu ne gürültü diyor sabah sekizdede işe başlanmazki birazcık gecikseydiniz dokuzda başlasaydınız