Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Temada SAYFA HATASI
selam arkadaslar yaptıgım temalarda genel sorun olmuyor hersey tamam kullanabılıyoruz arkadaslarda kullanıyor ama nedense sayfalar donduruyor acaba eksıklık mı var.yoksa normal bı durum mu bugun hep dondurdu sayfayı.tskler sımdıden verecegınız cevaplar ıcın hayırlı aksamlar.
kocyazifm, sayfalarinizda cok fazla hareketli gif kullanmayin, birde o sira baglantida bir sorun olmus olabilir, belki bundan bugun sorun olmustur..
kocyazifm, Yaptigin temalarin url adreslerini yogun olan bir adresten aliyorsan normaldir...
Yani bazen geç açilabilir temalarin...
Birde temalarinda gif kullanma oda geç açilmasina sebep olabilir
tskler
cevaplarınız ıcın tskler fakat bugun gun boyu aynı sıkıntı yasadım.
1. resimlerin boyutu büyüktür (100 kb'den cok fazla olmamali)
2. internet explorer kullaniyorsunuzdur, bazen sorun cikariyor tema degisiminde
3. ve tavsiyem firefox kullanilmasi, resimlerin boyutunun kücük tutulmasi ve flatcast producer'in güncel sürümünün yüklenilmesi
Kolay gele
[img][url]slm ben radyo açtım ama dinleyiciler giremiyo sinleyici linklerinide deyiştim ama yine giremiyolar bana bukonuda yardımcı olabilirmisiniz rica edsem[/img]
(kanki),
dinleyicilerde negibi hata verIyor?
bu konula ilgisi ne?
büyük ihtimal, portlarin acik degil, forumda bu konula ilgili ayrintili bilgiler bulabilirsin
slm dinleyiciler giremiyo yayına ve başkası alıyo yayını bende giremiyorum
(kanki),
kücük cocuklara anlatir gibi sorayim...
nerden biliyorsun giremedigini?
arkadaşlarım deniyolar ama hiç biride giremiyo
(kanki),
giremiyorlarsa bir bildiri (uyari) cikar, bunu yazmaya bile .... neyse,
bu linkleri iyice oku --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1770
ve bunuda --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3297
ya ben sırg bu konu için geldim buldum sizi . simdi sıkı durun sorunumu söleyecem : )) ben temalarımı kendı siteme upload ediyodum ve buraya koyuyodum simdi benim sorunum bu ay banwidt sınırına dayandım dolmuş yanı ve uyarı geldi ve 1 haftadırda temalarım da cpu fazla kullanımı yasandı ve bu acaba temalardan olabilitmi size bunu sormak istedim
1-temaların asırı cpu harcaması sitenin asiri kullanılması olabilirmi (temaları bir çok kişi kullandığı için)
2- eger temaları bir çok kişi kullanıyosa bu trafıgı etkilermi? vereceginiz cvplar için tesekkürler
ya ben sırg bu konu için geldim buldum sizi . simdi sıkı durun sorunumu söleyecem : )) ben temalarımı kendı siteme upload ediyodum ve buraya koyuyodum simdi benim sorunum bu ay banwidt sınırına dayandım dolmuş yanı ve uyarı geldi ve 1 haftadırda temalarım da cpu fazla kullanımı yasandı ve bu acaba temalardan olabilitmi size bunu sormak istedim
1-temaların asırı cpu harcaması sitenin asiri kullanılması olabilirmi (temaları bir çok kişi kullandığı için)
2- eger temaları bir çok kişi kullanıyosa bu trafıgı etkilermi? vereceginiz cvplar için tesekkürler
kardeş bi kere temanı kendı siten uzerine yapman hata olabilir tabiki gireceksin photobucked'e açacaksın bi uyelik temalarını orda tutcan neden kendı sitenin üstüne upload ediyosun (((=
hem trafigini harcar hemde cok kullanioyorsa serverinin cpusunu zorlar.
bulut buraya soru sormaya ben geldım sen bana soruyon : )) yaw bende bılıyorum senın dedıklerını sadece benım sorum bu yasadıklarımın temalarla alakası var mı ? onu soruyorum zaten eger ewet cvbı gelırse öle yapacam merak etme : ))yınede saol
cansu tsk ederim aradıgım cevb buydu..
Selam...radyo sayfaları yapıyorum ama sağlıklı bir url adresi edinemedim..yardımcı olur musunuz lütfennn...?? :yardim:
Berayy, sana onerebilecegim bu adres, var burdan uyelik alicaksin ve sen silmeden temalarin silinmez, ama her image upload sitesi gibi zaman zaman bundada belki hata olusabilir, buna kimsenin garantisi yok, ama ben bunu kullaniyorum ve cokda memnunum..
http://photobucket.com/
Masum Masumm..tesekkür ediyorummmmmmmmmm :yanak:
rica ederim beray, photobuckette guzel olan birseyde var oda istedigin kadar dosya acabiliyorsun ve turune gore resimlerini ayri ayri yerlere yukluyorsun, boylelikle giflerin, ozel resimlerin yada birkac farkli resim karismamis oluyor, yalniz birde su var, profilini ayarlaman gerekebilir, ozel resimlerini yukleyeceksen herkes bunlari gorebilir, o yuzden seni uyarmak istedim :up: