Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Öncelikle ellerinize sağlık resim seçimleriniz çok güzel kullandığınız program photoscape ve bu program yazı fontlarını çok güzel gösterir.Bence yeni yazı fontları yükleyip deneyin.Sitemizdede bu konuda güzel paylaşımlar mevcut Birde temalarınızda dikkatimi çeken bir konuda daha öneride bulunacağım.Türkçe fontlar kullanmaya özen gösterin yoksa yazı bozulur bakın bu temanızdaki giriş yazısındaki "ş" gibi falatcast tema gemili ve güllü Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle
Son yorumumun senin bu günki çalışmalarına,ve son temada vayy be demedim maşallah dedim,Türkece ablamın yorumu Fontlar konusunda bende katılıyorum,Daha öncede belirtmiştim,Ş yerine S seçimi fontun karakterini bozmaz.İ yerine I Ğ yerine G dene ,her çalışmada kendin bilgilerini ve birikimini aktarıcaksın ve hatasız harika çalışmalar gelicek senden ben eminim.Ellerine emeğine sağlık yaren bu güzel paylaşımların tümü için gönülden çok tşk ler...