Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
gel desem gelemezsin biliyorum gittigin yerler cok uzak
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
biri sigaraya başlamış !!!!
Evet!!!
haha kesün başıma bişe gelcek benüm
Ölüm hayatta büyük bir kayıp değildir.Asıl büyük kayıp yaşarken içimizde ölen şeylerdir.
Aşk insanın tek derdi ise Dünya bu dert ten ibarettir,hey insanoğlu aç gözünü dünyanın bütün pencerelerine,Bu dünya da aşkı dert edinen insanoğlu,silkelen uyan gafletten,aşk gözleri kör etmeden aç gözünü bak dışarı,Aşk tanda büyük dertlerin kol gezdiğini bekçi gibi kapıda beklediğini onca dertlerin düdük çaldığını duyyyyyyyyyyyy ve görrrrrrrrr.Duymuyor ve görmüyorsan gönül gözün kapalı ve sağırsındır .... aşk tam sana göre o zaman aşkın gözü kör ve sağırdır zaten..
bugünüm...yarınım...herşeyim sensin...
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."
biri sigaraya başlamış !!!!
şeyy olmuş kem küm filan fistik
başlattıranlar sağolsun
Mikrofiber cam bezim nerde?? buğunu alayım...
elindeki ve yüzündeki pislikleri yıkarsında,yüreğindeki pislikleri neyle temizlersin.

ACEYLE
Azrali.E mesaj attım gel beni al dıye; oda bana mesaj atmış ,şerefsizlere inat yaşa dıye
Yiğit adam harpte,dost dertte,olgun adam hiddette belli olur.
edit ,çamurluya mana bulur.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »MeRaL« (10. April 2012, 10:29) aus folgendem Grund: kullandigimiz kelimelere lütfen dikkat edelim
piskopatligim uzerimde yine

bugulu cama yumruk atip dagitmak istiyorum
"Heyecandan avuçlarınızın terleyerek tuttuğu 'İlk' elle değil,
Güvenerek sımsıkı tuttuğunuz 'Son' elle girersiniz mezara.
Beni Biraz Böyle Hatırla Yazardım
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
İNSANINDA, ÇAY GİBİ "DEMLENMİŞİ" MAKBULDÜR..! Öyle; SALLAMA-DAN, DALLAMA-DAN OLMAYACAK..!!!
Sabrımı sına sına nereye kadar,sabır taşı çatladı....
Kendim yeterince sabrediyorum, sabırlıyım fazlasıyla ama birilerinin "SABRET" demesi beni çıldırtıyor artık
bu laflar sana kapak olsun fena oturdu helal olsun tipin yokki seklin olsun hadi ikile yolun açik olsun.....
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!