Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
"Affedersen Azametindendir,
Affetmezsen Adaletindendir.."
.Her günün bitimininde birşeyler öğreniyorsan,
ömrün sana vazgeçilmez insanlar kazandırıyorsa, sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerı üzülme....SEVIN...
Aristo:
"Sevmek acı çekmektir, sevmemek ölmek. Sevmek zevktir ama yanlız sevilmenin hiçbir zevki yoktur"
HER EŞYANIN BİR FİYATI, HER İNSANIN BİR DEĞERİ VARDIR.FİYATI OLMAYAN EŞYAYA ÇÖP, DEĞERİ OLMAYAN İNSANA GİDERKEN KAPIYI ÖRT DENİR
SABIR Tohumunu Kalbine Ekip, ŞÜKÜR Suyu İle Sularsan.! Yetişdirdiğin Çoğu Şeyin Adı “MUTLULUK'' Olur..!!
Ben hiç umudumu kesmedim hayattan.. Bugün böyle dertli olsam bile..Yarın ne haldeyim.. Bilirim hepsi ALLAH' dan.
Affetmek için iki kişilik erdem lazım..Hem onu affetmek, hem onu affettiği için kendini affetmek...
Hayata Tepeden Bakarsan İnsanların Sadece Tepesini Görürsün.Aynı Mesafeden Bakarsan ,Hem Yüzlerini Hemde KALBİNİ Görürsün.!'
İnsanlar daha çok kendilerinin ihtiyacı olan şeyleri
başkalarına vermeye bayılırlar,
mesela ögüt gibi.
İnsan Başkasının Yerine Koyabilmeli Kendini; Ağlayan Birine "Gül", İnleyen Birine "Sus" Dememeli! Ağlayana Omuz, İnleyene Çâre olmalı..
Senin aşktan yana nasibin varsa;
Dokunsan da yanacaksın dokunmasan da.
İyi bil ki;
Bazıları hasrette yanar bazıları vuslatta.
● | Mevlana |
İnsan kendine ihanet ederek öğrenir,
İhanet etmemesi gereken kişinin kendi olduğunu.
"Hiç dokunmadığın birine aşık olabiliyorsan, işte sen aşkı hakediyorsun arkadaşım."
- Can Dündar -
Bazı erkekler çok paranın bütün kızları etkileyeceğini sanır.
Tıpkı çok makyajlı kadının, kendini çok güzel sanması gibi..
-Bob Dylan-
Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun?
Ben mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim!
Parmağın ile beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol!
● | Bob Marley |
"Ne kazandığını bilmiyorum; ama umarım beni kaybettiğine değmiştir"'
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir.
Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir..
-Bob Marley-
Psikopatlıkla alakası yok,
Senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin.
*Donnie Brasco
“İnsan yaşadıkça anlıyor ki;
Kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun…”
*Katharine Hepburn
İnsanın özgürlüğü;
İsteği her şeyi yapabilmesinde değil, istemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda olmamasındadır.
● | Jacgues Rousseau |