Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
ban !
arkadaşlar flatcastta ban olayı nasıldır ve banlanılan kısının gelmesını nasıl engelleyebılırım ?
Flatcast 4.15 de ban --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=697
Flatcast 4.16 ban yok, alternatin restricted chat --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3911
birdahaki sefere aramayi kullan ve cevaplari kendin bul, bunlar AGK yaziyor
4.16 kullanıyorum zaten banlıyorum tkrr geliyor ?
xxcezalixx, banlamak yok 4.16 da bunu oncelikle anlamaniz gerek,
vede 4.15 de bile banlasaniz yinede gelebiliyorlardi ve radyonuzun huzurunu kacirabiliyorlardi, ama 4.16 siz onlarin tamamen gelmelerine engel olmayabilirsiniz fakat onlarin huzuru kacirmasina engel olabiliyorsunuz, istemediginiz kisiyi cizersiniz ve yeniden sohbet ortamina katilamaz, rahatsizlik verdigi surecede izin vermezsiniz ona..
xxcezalixx, verilen linklerdeki anlatimlari uygulasan sorun yasamazsin..
restricted chat secersin ve istemedigin kimse yazamaz, gelse nolur yazamadiktan sonra ?
bende zaten ole yapıyordum madem başka bi caresı yok teşekkurler arkadaşlar..
xxcezalixx, php tabanli bir site yapsan, forumlardaki gibi üyelik girisi yapmadan girilmeyen, o zaman siteden banlayabilirsin gelmez..
ama flatcast 4.16'da uzaklastirma cezasi yok yasakli olma durumu var..
4.16 yı 4.15 çevirebilirmiyim ?
xxcezalixx, 4.15 önermem en kısa zamanda flatcastin yeni sürümü cikiyor zati...
O cıktıgında 4.12 ve 4.15 sürüm kullanimdan kalkicak...
Zati 4.15 sürümün cok acigi var
evet yapabilirsin, 4.16 ya gecerken uyguladigin islemin aynisi, radyo kapali iken yapmalisin..
arkdaşlar bamladıgım kişiyi tekrar nasıl geri getirebilirim djlerden birine anlatırken beni bamladı yanlışlıkla ve giremiyorum
bi sorum daha olcak

cvp bekliyorum ya şimdi burdamı bekliyim köşedemi nasıl olucak
afilliiifm, Radyonuzun admin panelinden banladıgınız kisinin banını açabilirsiniz...
www.flatcast.com AdresinDen radyo ana şifresi ile giris yapiniz
Daha sonra
Broadcaster's area Tıkla Ve Resmi Uygula...
afilliiifm, Radyonuzun admin panelinden banladıgınız kisinin banını açabilirsiniz...
www.flatcast.com AdresinDen radyo ana şifresi ile giris yapiniz
Daha sonra
Broadcaster's area Tıkla Ve Resmi Uygula...
slowcu çok tşk yardımın için açıldı