Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Yalanlamak ve reddetmek için okuma.
İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma.
Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma.
Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Nefsin, üzüm ve hurma gibi tatlı şeylerin sarhoşu oldukça, ruhunun üzüm salkımını görebilir misin ki?
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Üstüme gelsen de hayat.!
Ne canımı yakacak kudrete sahipsin.!
Ne kanımı akıtacak ...bıçağa.!
Yazılanı kaderim der yaşar,,
alnım açık, başım dik giderim.!
Ben Yaradandan ötürü, seni bile severim.!
Elinden geleni ardına koyma HAYAT.!
Ben yine de sana gülümserim..!!
süperrrr
ben bir gönül derdiyim özlem yıkmaya geldim aşk yolunda yolcuyum seni görmeye geldim barış güverciniyim el ele tutuşmaya geldim seni çok özledim arkadaş hatır sormaya geldim
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
DostLaR D£niz kaßukLaRına ߣnz£R iLk önc£ topLaRsın sonRa da D£niz£ ataRsın ama ßir d€ kıyamadıkLaRın vaRdıR.İ$T€£ s£n onLaRdansın...
İNSAN GÖZDEN İBADETİR ASLINDA GERİ KALANI CESARETTİR GÖZ İSE ANCAK GERÇEK DOSTU GÖRENDİR
Dostluk dediğin matematiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü böllmeli,geçmişi çıkarmalı,geleceği toplamalı!!!Dost dediğin ya senin gibi olmalıya da hiç olmamalı...
Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne,Güneşi sakın söndürme.Eğer umut yoks,Yaşam çok uzak kalır insana.Ve,Unutma senden bir tane daha yok bu dünyada.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld)
Dibi yosun tutmuşsa denizin ilgilenme dalgaları seyret.Işıklar sönmüşse karanlıksa odan boşver ayışıgını seyret.Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma kalbindeki sevgiyi hisset.Sabret sabret ki herşey hissettiğin sevgi kadar derin ve sonsuz olsun yani herşey senin güzel kalbinin diledigince olsun....
Iyi agaç kolay yetismez;rüzgar ne denli güçlü eserse,agaç da o denli saglam olur. (J.Willard Marriot)
İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlar. (Daniel Defoe)
Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak, yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır. (La Bruyere)
Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız. (Cenap Şahabettin)
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler. (Montaigne)
Gerçek bir arkadaş, iki gövdede yaşayan bir ruhtur. (Aristo)
Kadın olsun , kitap olsun cildine aldanmayıp içindekilere bakılmalıdır. (Cenap Şahabettin)
Kıskançlıkda gururun payı aşktan fazladır. (La Rochefoucauld)
Akıllı olmak da bir şey degil, mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır. (Descartes)
Gerçek aşkta ne vefa vardır ne cefa.... (Mevlana