Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Şimdi; girdiğin bir sokağını daha sonra asla bulamayacağın, zemini jiletten bir labirent düşün.
Tam da orası aşk’tır işte. Ve ben her ne hikmetse; orada, oranın her sokağında defalarca gördüm seni.
Yüreğim buruşturulmuş halde ellerinde, öylece…
Aklım; giderken onu unut budur ricam senden
Yüreğimde var zaten, ziyadesiyle…
Dostluk TATILE CIKTI...Aşk SIZLERE ÖMÜR...Sabır TÜKENDI...Anlayış SIFIR... Mutluluk YOK...Tebessüm HASTA... Saygı RAPORLU... Yalan DIZ BOYU... Adam harcamak GÜNDEMDE...Seviyorum sözü son MODA... Yalandan kim ölmüş ki... İnsanlığın dışında... Başıniz sağolsun... .
e kolay gele
Dostluk TATILE CIKTI...Aşk SIZLERE ÖMÜR...Sabır TÜKENDI...Anlayış SIFIR... Mutluluk YOK...Tebessüm HASTA... Saygı RAPORLU... Yalan DIZ BOYU... Adam harcamak GÜNDEMDE...Seviyorum sözü son MODA... Yalandan kim ölmüş ki... İnsanlığın dışında... Başıniz sağolsun... .
Evettttt süper paylaşım yüreğine sağlık
e kolay gele
harikaaaaa..

))
GÖLGESİNDE OTURULACAK AĞACIN DALI KESİLMEZ...
ZAMAN KİMSEYİ BEKLEMEZ...
SAHİP OLDUĞUN HER AN HAZİNENDİR...
Birgün En Sevdiğin İnsandan En Büyük Darbeyi Yersen... Pembenin Kara , Dostluğun Yara , Sevmenin Palavra Olduğunu Anlarsın...!!!
Birgün En Sevdiğin İnsandan En Büyük Darbeyi Yersen... Pembenin Kara , Dostluğun Yara , Sevmenin Palavra Olduğunu Anlarsın...!!!
Söz söylenmez sözün üstüne
Söz İnsanın Esiridir; Ağızdan Çıkana Kadar..Söz Ağızdan Çıktıktan Sonra; İnsan Sözünün Esiridir...
Herkesin yüzüne gülersen; adın birşeylere çıkar. Suratını asarsan; burnu havada kasıntı olursun. Çünkü Türkiye’de kadınsın.
6 milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın.
Çok sıkkın.. Bıkkın.. Gergin.. Üzgün.. Yorgun.. olsak da hala yaşıyoruz, çok şükür.
Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma ! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında.
Ne giyip, ne taktığın umrumda değil..! En pahalı elbiselerde olsa üstünde, İNSANLIĞI giyemedikten sonra ÇIPLAKSIN gözümde...!
.
Bülbül eder ah-ü figan.. Hasret ile yandı bu can, Benim gönülcüğüm ey can, Hakk’a geldi Hakk’a gider
YUNUS EMRE
Değmeyecek insanlar için; elinizde tuttuğunuz ÖFKE, sıcak bir KÖMÜRE benzer..! YANAN SİZSİNİZ..! O zaman, ATIN GİTSİN..
Birşeyleri değiştirmek isteyen insan önce kendisinden başlamalıdır.
Kayda değmez insanları kayıt altına aldık Kimliklendirdik ve adam yerine koyduk Suretlerine aldanıp ve İNSAN sanıp..
İnsanı gördüklerinden ibaret sayma, göremediklerinde ara.. İçidir hakikatin resmi, dışı sadece bir manzara...!!!