Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
slm arkadaslar bi sorunum war radyomda anos yapamıyorum acaba sorun flatcasdamı yardımcı olursanız sewınırım
by-katman, oncelikle AGK okuyun lutfen
daha detayli bilgi verebilirmisin, mesela windows islemcin vistami xp mi, internet explorermi, yoksa firefoxmu kullaniyorsun,
tam bilgi verirsen yardimci olabiliriz...
merhabalar benim derdim geçişler yayın akışını kesmeden dj değişimi yapıla biliniyormu acaba. biz ancak yayını kapatıp aça biliyoruz bunun kolay yahut basit bir yolu varmı yayını kesmeden.kestiğimizde misafir arkadaşlarda siteden düşüp tekrardan giriş yapıyorlar yardımcı olursanız sevinirim.saygılar
lubaw, ewet yayini kapatmadan verebiliyorsun
dj olan arkadslar chat alaninda sag tiklayip talk ower tiklayip
yayin alacak kis yayini alabilir dj girisinden
yayin alacak kisi radyoyu kapatip almasi gerek yayini :up:
kolay gelsin
merhabalar benim derdim geçişler yayın akışını kesmeden dj değişimi yapıla biliniyormu acaba. biz ancak yayını kapatıp aça biliyoruz bunun kolay yahut basit bir yolu varmı yayını kesmeden.kestiğimizde misafir arkadaşlarda siteden düşüp tekrardan giriş yapıyorlar yardımcı olursanız sevinirim.saygılar
evet var,
yayin yapan dj ve yayini almak isteyen dj lerin portlari acil olmali.
suanki dk kimse portu acik degil.
slm arkadaşlar yayın alıyorum ama miksere şarkı atamıyorum attığım sarkılarıda çalmıyoo ne yapmam gerekiyo
Kral_Aragon,
bu basligi okuman gerekiyor,
eger windows vista kullaniyorsan, ARAMA imkanini kullanarak, sorunlarinin cevabini bulman gerekiyor.
gerekenleri yazdim
Kral_Aragon, daha ayrintili bilgi verirsen daha cok yardimci olabiliriz, oncelikle ilkkezmi yayin aliyorsun, windows vista mi xp mi kullaniyorsun,
durumun hakkinda bizi aydinlatirsan sende istedigin cevabi alabilirsin...
slm arkadaşlar şimdi yayını alıyorum mikser geliyo sarkıyı atıyorum ama calmıyoo xp kullanıyorum vista degill expoler7 den kaynaklanması mümkünmü
attıgım sarkıyı çalmaya başlamıyo mixser donduruyo ekranıı
help desem nolur

biri yardım etsin bea
şimdik arkidişler salakmı bu demeyin nerde hata yapıyorum bi radio kurim dedim radioyu açıyorum ama adresde sorun var sankim öle hissettim
çokmu acele ediyorum yoksa beni gören duyan yokmu

bi yardım istedim bea çok şeymi
çokmu acele ediyorum yoksa beni gören duyan yokmu

bi yardım istedim bea çok şeymi
hu hu online olanlar nerdesiniz yanlış yeremi geldim yardım etceksiniz die üye bile oldum
afilliiifm, arkadasim radyo açmak ile ilgili konular forumda mevcut ve biraz arama yaparsan eminimki bulacaksindir :up:
afilliiifm, arkadasim radyo açmak ile ilgili konular forumda mevcut ve biraz arama yaparsan eminimki bulacaksindir :up:
bulsam ne işim var bulamadım iştee
afilliiifm,
AllaTurkaa Forumunu senin radyonun chati ile karisdirdin galiba....
evet bosu bosuna üye olmussun, bir sürü zamanin gitti... vah vah vah, yazik olmus. :aptal:
bi radio kurim dedim radioyu açıyorum ama adresde sorun var sankim öle hissettim
sorununu bu sekil anlatirsan, alacagin cevapda bu sekil olur. -->
Evet adresde sorun var
Re: Flatcast tamirhane
YA ERKADAŞLAR BEN YAYIN YAPARKEN DİNLEYİCİLERİM TÜMÜ BİRDEN BİRE DÜŞÜYOR.BELİRLİ Bİ SÜREDEN SONRA KİMSE GİREMİYO NEDEN ACABA? NET HIZIM 1048 SINIRLI BUNUNLA İLGİLİ OLABİLİR Mİ ?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
umut_77, selam
umut_77, Bence modemle alakali bir sorun degil
Büyük ihtimalle Port sorunu yasiyorsunuz...Böyle sorularda arama butonunu kullansan fena olmaz derim...
Bu seferlik senin yerine ben buldum bu sorunun cevabini....
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3297 -->>Port açma
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=7155 -->> modemlerde Resimli port açma
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=10121 -->> Videolu anlatım
Kolay gelsin
slowcu kardeş vermiş olduğun bilgiler için tşk ederim