program indirmeden burdaki anlatıma göre bi denermisiniz...
ip sabitlediyseniz birtek port açmak işi kalmış zaten söylediğiniz gibi...
bunu bir deneyin olmassa yine yardımcı olmaya çalışalım...
A226G Port Açmak
Öncelikle ilgilendiğiniz için Teşekkür ederim Melye hanım.
verdiğiniz linki inceledim ama sanırım çokta yardımcı olmadı bana. Ben modem arayüzünü çok kurcalasamda maalesef hala bir sonuç elde edemedim sonuç olarak Negatif.
Aşağıdaki resimdeki gibi sabit ip adresimi aldım.
Daha sonra ağ bağlantılarımdan sabit ip ayarlarını gerçekleştirdim.
Sonrasında 192.168.1.1 adresinden modem arayüzüne girerek sizin vermiş olduğunuz sayfa linkindeki ayarları gerçekleştirdim.
Resimdede görüldüğü gibi flatcast portu ekli ve aktif olarak görünüyor. bu işlemden sonra pc resetleyip açtıktan sonra tekrar radyoya girdim ve mapping info yaparak portun açılıp açılmadığına baktım. sonuç aşağıdaki gibi Negatif.
Tabi olmadı diye de pes etmedim

modem arayüzünü kurcalamaya başladım. Ben şuna rastladım ve uyguladım sanırım asıl yapılması gereken portu açmak bu olmalıydı diye düşünüyorum.
Arayüzden gelişmiş ayarlara oradanda protokole girdim
daha sonrasında protokole flatcast portunu ekledim. resimde de göründüğü gibi diğer portların olduğu sayfada flatcast portuda ekli ve aktif durumda olarak görnüyor.
bu işlemide yapıp kaydettikten sonra pc tekrar resetleyip açarak radyoya giriyorum ve tekrar maping info yapiyorum. sonuç aşağıdaki gibi.

(((((
Evet sonuçta v6 iletişim protokolü sanırım bizleri biraz uğraştıracak gibi görünüyor. Bu arada süper online ekibini aradım müşteri hizmetlerini arayarak port ekleme olabiliyormuş. 1 saattir arıyorum ama hala bağlanamadım. Bağlanırsam sorunum çözülürse çözümünüde yazarım buraya. Ama başka fikri olan arkadaşlar varsa onlarıda uygulayabilirim. tekrar teşekkürler.