Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Fillozof Radio Template
Selam arkadaşlar.
Elimde birsürü template var.Bende bunları radyolar için düzenlemeye başladım.
İlk örneğim;
Çizgi film kahramanlarıyla dolu şeker bir site...
Önizlemeye bakmak için
http://webmaster.fillozof.com/share/FillozofRadioTemplate1
İndirmek için
http://webmaster.fillozof.com/share/FillozofRadioTemplate1.rar
Hayırlı olsun,beğenilirse devamını ekleyeceğim....
eline saglik güzel PayLasim BASARİLAR
FILLOZOF hakikaten güzel bir index,kıpır kıpır renga renk...
Arabesk calan radyolara pek gitmez herhalde

Bu index te Ruhun kararacağını sanmıyom...
Emeğin ve paylaşımın için tşkler...
Ben genelde sade şeyleri severim ama bunu çoooooook beğendim,yeni bir index daha mı yapsam
ay ben buna bayildim

cok guzel ve sirin olmus, kisisel bloglarda cok guzel olur bence yani ama tabiki heryerde kullanilabilir, emegine saglik, paylasim icin tesekkurler, devamini bekliyoruz...
abi *** yapmışsın da biraz çocukca ama sen *** yaparsın ben inanaıyorum yürü bea

arkadayım
cok sirin olmus paylasim icin tskler
Şirin bencede, herkesin zevkleri farklı oluyor, her tarzda eklemeye calısıyorum. Yakında bir tane daha geliyo
ya abicim bana htlm kodunu bi paylaşsan htlm programım yok malesef birisi yardımcı olsa ltf
vurgun71,
html kodunu paylaşayım da gifleri server a atmadan bir işe yaramaz. İstersen benim önizleme sayfasından html kod vereyim ama diğer sayfalar için kullanamazsın. Sadece index e olur. indexteki diğer sayfa giriş butonlarını kaldırırsan da birşeye yaramaz.
FILLOZOF,
Emegine Saglik Paylasim icin Tskler yazdigin Gibi Cicili Bicili Olmus...Devamini Dilerim...
cok ilginc devamini bekleriz paylasim icinde tesekurler
gerçekten güzel eline sağlık birader