Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Bana yalan söylemis olman degil,
sana bir daha inanmayacak olmam
üzüyor beni...
Nietzsche
Biz artık seninle haritada iki küçük su lekesi,
Hiçbir nehir kavuşturamaz bizi.
İclal Aydın
Herşeyin sana alıştığı gibi,
sende herşeye alışıyormuşsun...
En rezil erkek,
Sevgilisiyle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatandır.
En rezil kadın,
İki günlük sevgilisiyle anlatılmayacak şeyler yaşayandır."
Nazım Hikmet Ran
Allah'ım Bana Kaldırımların Kalbinden Tak;
Yürüsünler Gitsinler Sesim Çıkmasın..
İbrahim Tenekeci
seni düşündüğümde
patlak veriyor bir ırmak
içimde, ta içimde...
ibrahim Tenekeci
Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her bir yerden göçmek ne güzel,
Bulamadan, donmadan akmak ne âlâ,
Dünler beraber gitti cancağızım.
Ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım...
HZ.MEVLANA
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini. Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin; "Sen bilirsin.
* Can Yücel
Umut tadında sevdim seni;herşeyinle yaralarımı sar diye veya yara açma diye!.Gülüş tadında sevdim seni;gözlerimdeki yaşları dindir diye veya gözlerimden yaş akıtma diye!.Çocuk gibi sevdim seni;içimdeki sevgiyi masumca gör diye veya bana kıymaya yüreğin el vermesin diye!.Yeni doğan gün gibi sevdim seni;hergün bu bedende doğ diye veya hergünümde sen ol diye...
"Kendimiz hakkında çok konuşmak, kendini gizlemenin bir yolu da olabilir"
Friedrich Nietzsche
BABA; Hazine Kapısıdır, Açmasına Bilene! ANNE; Cennet Kapısıdır, Girmesini Bilene! KARDEŞ; Gönül Aynasıdır, Bakmasına Bilene..'
Körden değil Nankörden... Yüzsüzden değil İki Yüzlüden... Tipi bozuktan değil; Sütü bozuktan KORK.
Adalet mülkün temeli. birde insanlığın temeli var O'da SEVGİ