Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Canım Çektü Bende Sizi Alkışlayam Barü
tv kumandası ile pc nin sesini kısmaya çalışan kendümü alkışlıomm

)))))))
Kendimi Alkıslamak Istıyorum
Cari nin adını yazacağım yere stoğun adını yazıp bi saattir bu firmayı nie bulamıom die ekrana bön bön bakan kendimi alkışlıyorum...aşıkmıyım neyüm
BÜTÜN DÜRÜST İNSANLARİ ALKİŞLAMAK İSTİYORUM
Kendimii alkışlıyorumm Hahaha. Tütsüü gelirr Kiskanır şimdii.
BENDE SİTEMİZDE OLAN SAİRLERİMİZİ ALKİŞLAMAK İSTİYORUMM
Cari nin adını yazacağım yere stoğun adını yazıp bi saattir bu firmayı nie bulamıom die ekrana bön bön bakan kendimi alkışlıyorum...aşıkmıyım neyüm
Bende Alkışlamak Istıyorum
Bende kendimi alkışlıyorum bir iş için kalktığımda saatlerce laptop ve siteyi açık unuttuğum için
Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na yapılan saldırı için PKK görevini yapıyor diye söze başlayan Başbakanımızı aklışlamak istiyorum.....
yeni çiçeği burnunda şefimizi alkışlıyomm

)
Minak kedi yavrularımı alkışlıyorumm. Biri kibirli ve cadalos, ve keltoş adını minak Tütsüü koydumm. Hahaha.
Tüm Forum Üyelerinii Alkışşlıyorummmmmmmmmmmm
bende medusaa haric herkesi...

)))))))))))))
Akşamın yedisinde uyuyup kalan saat onbirde uyanan kendimi

Haydi bakalım şimdi uyku ne zaman gelecek
Ben bir keltoşu alkışlamak istiyorumm, avatarındann dolayıı hanii.

komsularımı alkışlıyomm her gün bana gelmek için bahaneleri bulabilen komsularumu

)
kendini alkışla derim.... medussa
ALKISA DEGER INSANI ALKISLAYIM BENDE
gökyüzünü alkışlıyorum o kadar muhtesem ki