Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
dedikodu yapip herkesin sozlerini ayakli gazete gibi yetistirmek yeterli karisiklik icin
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Forumu en iyi Masum karistiriyo, 1 Nisan sakasini hala unutmadik
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
ya$asin kotuluk

1 Nisan'a sakasina admin bile inanmisti
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Forumu en fena dedikodular bile bu kadar sarsamamisti, hepimizin aklini cok kötü karistirmistin, sen cok yasa emi
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Filozoflar aslında aklıllı görünen delidirler
desem karışır
MERHABA ..!!
Soruu Siteyii kimm Karıştırıyoo olsaidi, Sabıkaa Listesiniin Fofokopisini Yapıp ekleridimm, hanii.

Medusa yeter:

)
bildiklerimi soylemem yeterli olur
Yeni bir program buldum, kimin kime ne oy verdiğini görebiliyorum, özel mesajları okuyabiliyorum
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Aslinda pekte gerek yok biseyler söylemeye,son 1 yilda forum yeterince karismis zaten
kimin eli kimin cebinde misali
yinede biseyler demek gerekirse;
bildiklerimi,birebir yasadiklarimi,elimdeki belgeleri döksem ortaya birak forumun karismasini,burda forum diye bisey kalmaz
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.
karıştırmak istememe gerek yok hani bir kaç arkadaşım var onların temaya yapacağım yorum yeter
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Karıştırmaya gerek varmı???
Zaten çorba gibi karmakarışık..
BEN VARIM ZATEN YETERİNCE KARIŞIYOR
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Tartışma bölümünde alakasız birine sağlam bir taş atmakla.
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

hımm ben zaten tam çözemedimki çorba ediyorum
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BAZI ARKADAŞLAR HEM BURDA JÜRİLİK YAPIP, HEM BAŞKA FORUMDA MODORÖTÖRLÜK YAPIYOR ... AYRICA BOL BOL PAYLAŞIM YAPIYOR DERDİM...
....!
ben karıştırmam; çekirdek alıp ,çitlerken izlerim karıştıranları..
merdanem kırıldı ondan sessiz kalıcam bu konuda
her çalismayı sert bir dille eleştirirdim
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::