Sie sind nicht angemeldet.

• »midestino34« ist weiblich
  • »midestino34« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 2. Juni 2009

• 1456645
  • Nachricht senden

1

Samstag, 3. September 2011, 23:11

cs5 de layer sorunu

ilk kez shop kullanıyorum kullanmaya calısıyorum ama hemen bozdum:)) sablona stilesten stil veriyorum sablonun üstüne cizdigim butona stil vermek için tıkladıgımda sablonun stili degişiyor buton görünmüyor yardımlarınız için tskk simdiden
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

2

Samstag, 3. September 2011, 23:18

Mutlaka biryerlerde tiklamaman gereken bir yeri tiklamissindir, veya yanlis bir yerleri tikliyorda olabilirsin.
Neyi nasil yapmaya calistigina dair bir ekran görüntüsü versen, bizede epey bir yardimci olmus olursun ^^
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

• 1456645
  • Nachricht senden

3

Samstag, 3. September 2011, 23:22

buton cizimi aktif degil
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

• Nachricht senden

4

Samstag, 3. September 2011, 23:29

En sagda Layer'leri gördügün bir kutu olmali. O kutuda hangi layer'e style vermek istiyorsan, o secili olmali (mavi renk olur).
Buna dikkat etmelisin.

Photoshop'a yeni basliyorsan bu video cok yardimci olacaktir sana: Photoshopta Tema Nasil Yapilir? (Ayrintili)
Biraz daha bilgisi olanlar Babush'un bu anlatimindanda faydalanabilir: Photo Shoop Dersleri -=Birlikte Basit Bir Tema Yapalımmı..?=-

• 1456645
  • Nachricht senden

5

Samstag, 3. September 2011, 23:31

iste böyle sablona stil veriyorum sablonun üstüne buton cizince buton görünmüyor

Melye

Moderator

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• 990289
  • Nachricht senden

6

Samstag, 3. September 2011, 23:33

bide calistigin layer yani buton cizdin dielim o şekil üstte olsun istiyorsan o layeri dier layer in üstüne çek layer listesinde seda...
anlatabildimmi acep karışık oldu ama :D
buton ve stil iki ayrı layer mesela...layer listesinde buton layeri altta ise mause ile üste taşı...

Artık yok

Erleuchteter

• »Artık yok« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

7

Samstag, 3. September 2011, 23:36

buton cizimi aktif degil

buton diye bişey yoktur
shape tool ile kare yada farklı şekiller çizilebilir. Stili uyguladığınızda buton siyah beyaz tonlarda mı oluyor? Yoksa başka bir sorun mu var?

Eğer siyah beyaz tonlarda oluyyorsa file sekmesinde new seçeneğinden çalışma alanı açarken çıkan pencerenin sol alt kısmında bi seçenek alanı vardır. O kısmı "RGB color" olarak seçip tekrar deneyin.

Siz arkaplan oluşturup ona stil uygulamışsınız. Layer penceresinde bulunan layer'a sağ tıklayıp "Duplicate layer" derseniz layer'ınızın bi kopyasını açar. Ve shape tool'u kullanabilirsiniz.
MERHABA ..!!

8

Samstag, 3. September 2011, 23:37

Sorununuz Sanırım Çözülecektir Kolay Gelsin
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

Artık yok

Erleuchteter

• »Artık yok« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

9

Samstag, 3. September 2011, 23:37

Siz arkaplan oluşturup ona stil uygulamışsınız. Layer penceresinde bulunan layer'a sağ tıklayıp "Duplicate layer" derseniz layer'ınızın bi kopyasını açar. Ve shape tool'u kullanabilirsiniz.

sanırım sizin anlatmak istedğiniz bu sorun
yapmanız gereken bu olmalı
MERHABA ..!!

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

• Nachricht senden

10

Samstag, 3. September 2011, 23:40

Sanirim hatayi buldum. Isaretledigim yeri tiklayip, butonu öyle cizmelisin, otomatik olarak yeni bir layer göreceksin en sagdaki Layer kutusunda. Melye'nin dedigi gibi en üstte olan alttakini kapatir, butonlarin bir üstte, yazilarininda onun üstünde olmasi gerek yani.

Edit: Aynen Babush arkadasimin anlattigi gibi olmali ^^ *sagdaki Layer kutusundada görebilmelisin tek tek Layer'leri

• 1456645
  • Nachricht senden

11

Samstag, 3. September 2011, 23:43

babush un ekledigi resim hatamı buldu cok ama cok tskk ederim ilginize alakanıza allaturka ailesi pes etmek üzereydim sinir olmustum meger cok basit bişeymis :)) emeklerinize saglık tskkrr

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

• Nachricht senden

12

Samstag, 3. September 2011, 23:48

babush un ekledigi resim hatamı buldu

Her isin bir ustasi var, Babush'ta uzmanlik alaninda daima yardimci oluyor bizlere sagolsun :1gözkirp:

13

Samstag, 3. September 2011, 23:53

Bildiğimiz Kadarını Elimizden Geldiğince Aktarmaya Çalışıyoruz Sadece İşinize Yarıyorsa Ne Mutlu Bana
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

• »mikail27« ist männlich

Registrierungsdatum: 11. August 2009

• Nachricht senden

14

Dienstag, 6. September 2011, 17:38

walla eskiden bende yasiyordum böyle sorunlari ama unutmusum onlari yoksa bilgi edinirdim
http://www.kapinageldimyarabbi.com/radyo.html

Siy@h

Erleuchteter

• »Siy@h« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

15

Dienstag, 13. September 2011, 11:35

Photo Shop CS 5 ile tema yapımın kısa ve net anlatımları varmı acaba,biraz bilgi çok işime yarayacak.Herkes photo shopu eskitmiş ben yeni başlıyorum::) helppppppppp

16

Dienstag, 13. September 2011, 11:44

Konu Açtığınız Başlığı Biraz incelerseniz Çok isinize yarayacaktır Ben burdan çok şey öğrendi öğreniyorumda Hergün simdi Ben size Resimli anlatımını Buldum arastitrsaniz videsounu Bulursunuz..simdiden Kolay Gelsin size..

Photoshopta Tema Yapımı (Resimli Anlatım)

Siy@h

Erleuchteter

• »Siy@h« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

17

Dienstag, 13. September 2011, 11:56

Tşk ler ruzi ilgine ,fakat bu anlatımda sorun var link açılmıyor bende, göremiyorum,daha önce araştırdım allaturkadan yardım konularında fakat ya benim yüklediğim program farklı aynı anlatımları bulamadım.İnşalalh bulabilirimm

18

Dienstag, 13. September 2011, 11:58

Bende Acılıyor ama Modlarımız linkleri yeniler Eminim..Sizin söylediğiniz Ps cs5 Değilmi:?

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

• Nachricht senden

19

Dienstag, 13. September 2011, 12:01

@Siyah,

o anlatimdaki resimleri imageshack.us sitesine yüklenmis diye görüntülenmiyor olabilir sende.
Bende görüntüler var ama birde bu video var, cok basit bir anlatim: Tema yapmak ve kaydetmek
Daha sonra forumdaki diger anlatimlardanda faydalanabilirsin. Ama biraz ön bilgi icin bu video gayet iyi kanimca :1gözkirp:

20

Dienstag, 13. September 2011, 12:04

Teşekkürler Meral Bende Bunu Arıyordum:)))