Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
radyomu açamıyorum
uzun zamandır radyomu açmıyordum şimdilerde denedim ama açılmıyor şifremi unutmuş olabilirim şifre istemeyi denedim oda olmadı yardımcı olursanız sevinirm tşkrler
karakule19.radyonuzu aldığınız msn adresi üzerinden şifrenizi isteyebilirsiniz..
zaten anında postanıza geliyor..(şifrenizi sizden baskalarıda bilmiyosa tabiiki)
tüm email adreslerime şifre istedim ama yine başaramadım radyo ismi fm-herbalife nasıl acabilirim radyomu şimdiden tşkrler
Junk (gereksiz) mesaj kutusunuda kontrol edin
eger yine yoksa buyuk ihtimalle hangi maili kullandiginizi hatirlamiyorsunuzdur
yada kucuk bir ihtimalde olsa, radyonun sifresini bile bir kisi bilgilerini degistirmis olabilir (ama sadece kucuk bir olasilik)
yapilabilecek pek birsey yok, yeni radyo acmayi deneyebilirsiniz.
radyonun sid numarasını biliyorsan ordan email adresini bula bilirsin