Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Yaradan Sevenleri Kavuşturanları severmiş Helal Sana
Abla'ya Ne Olmuş Yine Dualar Etmeye Başlamış Diyo
Chuky uyudunmu huu diyoo.
Chuky kankam bak katilin ben olurum hee diyoo:-):-)
iyiki varsın diyo
Abla'ya Ne Olmuş Yine Dualar Etmeye Başlamış Diyo
Yok birşey ablam sadece bu gün kırkıncı günümüzdü öğlen üçte gittim görevlerimi yaptım anacığıma az evel gece üçte geldim
Dikişlerde bugün alınacaktı eyvah dedim ben napacağım şükür rabbim yetişti imdadıma yarına iptal oldu...
Siz bana bakmayın bu günlerde reelde öyle üzgünüm öyle yoğunumki bazen kimseye söyleyemeyip buraya yazıyorum içimdeki sesi bir nevi kendi kendime deşarj oluyorum

Çok sağol ablam

diyor içimdeki ses...
bu gün kırkıncı günümüzdü öğlen üçte gittim görevlerimi yaptım anacığıma
rabbim kabuul etsin ins ablam
Aminnn cümlemizin inşallah ablam ama özlem ağırlaşttıkça koyuyor insana ve artık teselli etmez oluyor bazı şeyler.
Sanırım gerçeği kabullenmeye başlamanın acısında, isyanlarındayım şu an
Allah c.cc kabul etsin inş ablam
mekanları cennet olsun inş

(
1 Defa KELİME-İ ŞEHADET getir.Ne zaman mı? Hiç bekleme. Henüz nefes almana izin veriyorken ALLAH, şu an >ŞİMDİ<..
Çok sağol Nisa amin cümlemizin inşallah diyor içimdeki ses
Bu güzel gün hatrına rabbim tüm ölmüşlerin ve müslüman kardeşlerimizin günahlarını affetsin içlerinde benimde inşallah
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve rasûlühû ...
"Şahitlik ederim ki, Allah'tan başka hiçbir İlâh yoktur ve yine şahitlik ederim ki, Hz. Muhammed (SAV), O'nun kulu ve resûlüdür."

hepinizden
Chuky ne yapiyoo şuan acabaa diyoo.
İskender Döner Diyoor
Biri Kafayi yemis diyor
Spagetti Diyor
Biri acikmis sanirim diyor
Zeeeyynepppppppppppppppppppppp
kıyamam yaa zeynomm gösterme barü deo
Boşver Günaha Girsin Diyor Icimdeki Ses
haha bak hem acındırıo hem ne dio bacuma deo