Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir. Kendine iyi bak..
- Can Dündar -
Belki aradığını bulamamış olabilirsin bende; ama unutma ki, "bende bulduğunu bulamayacaksın hiçkimsede".
- Ceyhun Yılmaz -
Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma... Çünkü bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir !!...

Ben dostlarımı...
Ne kalbimle ,
Ne de aklımla severim...
Olur ya... Kalp durur...
Akıl unutur.
Ben dostlarımı...
Ruhumla severim...
O , ne durur...
Ne de unutur!
Hz.Mevlana...
Aslında düşünmeye bile gerek yok. Sen kendini biliyorsan, kendini bilmezlerin hakkında söylediklerinin ne önemi olabilir.
Ne Yaparsan Yap, Nasıl Yaşarsan Yaşa; Ama Gülebilmek İçin Birini Ağlatma Ve Çıkarların İçin Hiç Kimseyi Satma.
DOST 'Tur , SEVGİLİ Sanmayın...!
Yürektir Konuşan Herzaman, Dilin Söylediğine Bakmayın..
Sevgidir Her Zaman Ayakta Tutan, Ayaklarınıza Bakmayın..
Ruhunuzdur İşiten Güzel Sözleri, Kulaktır Sanmayın..
Özlemdir Taşıyan Sizi, Araçtır Sanmayın..
Aşktır Sizi Hayata Bağlayan, Para Pulda Aramayın..
DOST 'Tur Sizi Bittiğiniz An Da Sarıp Sarmalayan, SEVGİLİ Sanmayın...
Bazı İnsanları O Kadar El Üstünde Tutuyoruz ki, Oturacak Yer Bulamadıkları İçin Tepemize Biniyorlar.
Düşündüğünü söyle, Söylediğini yap, Yaptığının arkasında dur; Ama dikkat et sözünün altında ezilme...! (Hz.Mevlana)
Herkes GÜLÜN, GECENİN ve DOSTUN güzelini ister. Önemli olan gülü DİKENİYLE, geceyi GİZEMİYLE, dostu tüm DERDİYLE sevebilmektir!
SEVGi Olmadan SAYGI.. Saygı Olmadan SADAKAT Olmaz.. Üç Katlı Bina Gibidir.. SADAKAT ÇÖKERSE HEPSİ YIKILIR..!!
Bize Sevgiliden Gelen Sıkıntı Şeker Gibi Tatlıdır. Bilirizki O Sıkıntının İçinde Ne Güzellikler Saklıdır.
Nefsi bilen kendini bilir.kendini bilen haddini bilir haddini bilen Rabbini bilir...ELHAMDÜLİLLAH
Sen gözlerimin önünde içindeki beni harcarken ben bir an bile seni unutmaya meyletmedim.. Sen bildiğim gibi kalmadın ama..Ben unuttuğun gibiyim hala...
13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "
Sadece 1 Anneniz var.
O'nu üzmeyin...
~ Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiç kimseyi satma..!
Öfke ve kin,hakikatleri gören gözleri kör eder...
İyi Bir Evliliğin İki şeye Bağlı Olduğunu Sakın Unutmayın: Birincisi Doğru İnsanı Bulmak, İkincisi Doğru İnsan OLmak ..!

Dert Sadece Sende mi Var ? Sende ki Derdi Nimet Sayan da Var..
KadınLar Ağır Bir Romana Benzer.. AnLamadan Okursan Sonunu Başkasına Sorarsın! ''BeNi NeDeN TeRK ETTi ?...''