Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Dieser Beitrag wurde bereits 4 mal editiert, zuletzt von »BERATCAN« (12. August 2011, 01:57)
Bu anlatim PHOTOSHOP CS3 icindir!
Üstteki anlatimla, alttaki resimli anlatim farkli farkli... ben söylemis olayimda, üyelerin kafasi karismasin
Alinti oldugunu belirtmemissiniz
*Emege saygi!
Hangi Photoshop serisi icin gecerli oldugunuda yazmamissiniz.
Photoshop 7 kullananlar'da var hala, Photoshop CS4'te kullananlarda var...
Bu anlatim PHOTOSHOP CS3 icindir!
Üstteki anlatimla, alttaki resimli anlatim farkli farkli... ben söylemis olayimda, üyelerin kafasi karismasin
*Quicktime ile acip, mov dosyasi olarak kaydetmek zorunda degilsiniz. Üstteki anlatimdaki gibi yaparsaniz, GIF uzantili dosyayi acip, üzerinde istediginiz calismayi yapabilirsiniz![]()
*göreceksinizFarkederim cünkü asinasi oldugum bir konu
vay be neredeyse 13 sene önce üstüne cevap vereceğim . arkadaş hala sitede mi bilmiyorum tesadüfen google aramsında karşıma bir konu ve dediğim gibi neredeyse 13 sene önce hazırladığım konuya ceavap yazıyorm.Üstteki anlatimla, alttaki resimli anlatim farkli farkli... ben söylemis olayimda, üyelerin kafasi karismasin![]()
*Quicktime ile acip, mov dosyasi olarak kaydetmek zorunda degilsiniz. Üstteki anlatimdaki gibi yaparsaniz, GIF uzantili dosyayi acip, üzerinde istediginiz calismayi yapabilirsiniz![]()