Sie sind nicht angemeldet.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich
  • »Masum Masum« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 10. August 2011, 12:05

'Facebook Çökecek' İddiası

Annonymous, en çok ziyaret edilen internet sitesi Facebook'a saldıracağını açıkladı..

Uluslararası örgütlere, Japon teknoloji devi Sony’e ve Amerikan bankalarına yaptığı saldırılarla adını duyuran hacker grubu Annonymous, en çok ziyaret edilen internet sitesi Facebook’a saldıracağını açıkladı.

İnternet üzerinden yayınladıkları videoda, grup üyeleri ‘5 Kasım’da Facebook çökecek. Gizli sayfalarınızda yer alan her türlü bilgi, video ve fotoğraf elimize geçecek. Bunları isteğe göre satabiliriz’ açıklamasında bulundu.

İnsanlar için...

750 milyonu aşkın ziyaretçisi olan Facebook’un kullanıcı bilgilerini hiçbir zaman silmediğine dikkat çeken Annonymous ekibi ‘Bunu insanların iyiliği için yapıyoruz’ dedi. Grup üyelerinin taktıkları maskeler, İngiltere Parlamentosu’nu 5 Kasım 1605‘te patlatmaya çalışan Guy Fawkes’ın hikayesinin anlatıldığı V for Vendetta çizgi romanından esinlenmişti.

Kaynak: Haber365

2

Mittwoch, 10. August 2011, 12:23

yavaş yavaş eşyaları boşaltmak lazım demek:)

tsk.ler paylaşım için

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 10. August 2011, 12:27

Girdiğimde yok ama bende sileyim ne var ne yok...
pek hoşnut olmuom bi kaybımda olmas zatü :D

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 10. August 2011, 12:30

Benim Facebook'ta paylastigim aile boyu resimlere kim para veripte alir? Satsinlar o zaman bulurlarsa bir akilli :D
*tehdit edenin elinden birsey gelse, tehdit etmez önce ^^
*bir hacker hacklerim demez, hackler diye Hackerlik ilkelerinin yazildigi bir sayfada okumustum
*hack etmek kolay, hak etmek zordur (kötü espiriler kategorisi)

5

Donnerstag, 11. August 2011, 01:37

face cökertilmez ama kullanan cocuklarda ve genclerde ruhsal sorunlar yarattigi meydanda birde ordaki paylasilan hersey herkese acik hukuksal acidan korunmasiz ..