Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
mikser açılmıyor
merhaba arkadaşlar sorunum radyomu açınca explorer da herhangi bir temayı seçince windevs işlemisonlandıyor otomatikmen explorer dan kaynaklanıyor die firefox u indirdim bu seferde açıyorum temamı seçiyorum mikser kaybloyor tema değiştiriyorum mikser ekrana geliyor ve saniyesinde gidiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
oncelikle mixer kaybolunca yapabileceginiz bir sey var, ekrana sag tiklayin ve orda designer tools u secin, mixer yada tools kaybolmussa acilacaktir, diger soruna gelince, bilemiyorum neden kaynaklaniyor, ama onerebilecegim sey, sistemi geri almaniz, eminim bu sorun daha yeni basladi ve baslamadan onceki bir tarihe ayarlayip yeniden pc yi eski haline getirebilirsiniz...
mutasyon, İşletim sistemi Vista mı Xp mi ?
Eger Vista ise Bu başlıga göz atmani tavsiye ederim
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=7330&highlight=
bendede aynı sorun var ama bende ekrana sag tiklayin ve orda designer tools u secin, yapınca mixer çıkmıytor
her zamanmi oluyor ? hicmi mixer acilmiyor, hicmi yayin alamiyorsunuz, her zamanmi boyleydi, bence biraz daha aciklik verirseniz iyi olur..
dün böyle değildi bugün böyle oldu mixer açılmıyor yani o şekilde sağ tuşu tıklayınca falan çıkmıyor
bide ben aşk temasını kullanıyorum orda ses simgesinin üstünde uyarı işareti var
belkide kullandiginiz temada fcp olarak kayit edilirken yanlislik ses butonu kapali kayit edilmistir, bir bakin isterseniz,,
hayır zaten bu temadan önce orjinal flower temasını kullanıyodum ondada aynı sorun vardı dün çalışıyodu bugün çalışmıyor anlamadım
isterseniz bakın anasayfamda bilem chatte mp3 çalmıyo
http://bilimadamimustafa.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
onerebilecegim sey, pc de sistemi geri almaniz, yani bur sorun baslamadan onceki bir tarihe almaniz olacaktir, kesin cozum olacagina eminim...
hmm teşekkürler sistemi geri almak zorundayıım demek

çok teşekkürler
olmuyor anlatılanları denedim vista kullanıyorum kayıt defterinde silinmesi gerk yerleri sildim fakat tekrar aynı sorun devam ediyor firefox dada aynısorun var sistem geri aldım 1 hafta kadar önce açabiliyordum 1 hafta öncesine aldım ancak yine birşey değişmedi
merhaba arkdaslar ayni sorun bende de var cözüm yolu bulunsa iyi olur
onun icin pcye yeniden format atdim yinede olmadi audio tikliyorum mixer geldigi gibi sanyesinde kayip oluyor fcp temasina gelince orjinalinde kendi yaptigimda denedim fark yok hep aynisi :aptal:
mixer
arkadaslar hoparlörünüz de sorun var mi??
pardon tcalifm, anlayamadim, ne sorunu, bunu kime soruyorsun ve neden...