Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Sen, bir matematik eşitsizliğinde bilinmeyensin; Anlaşıldı, yalnız bırakarak çözeceğim seni !..
Umduğumuz gibi olsaydı hayat, sandığımız gibi yaşardık. Bulduklarımızla yetinseydik, kaybettiklerimize ağlamazdık...
Gözlerime bakıp da yapılan sahte bir gülücük yerine, yüzüme karşı gösterilen gerçek bir nefreti tercih ederim...
Mutluluğun gözü kördür, yalnızlık sağır. Ondandır biri tökezleyerek yürür, diğeri uykusunda bile bağırır...
Kadınlar duyduklarna aşık olur, erkeklerse gördüklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar, erkekler ise yalan söyler..(Cemal SAFİ)
Sevgili, sennle bn pergel gibiyz, İki başmz var, bir bedenmz.. Ne kadr dönersm döneym çevrende, Er geç başbaşa vereck değilmiyiz
Bir kağıda "sensizlik" yazdım, Yine de çok hoşuma gidiyor; Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor...
Altı Milyar İnsαnın İçinden Yalnızca Birini Seversin. Sonra Onun Sevilmeye Layık Olmadığını Anlarsın, Bütün Dünyayı Suçlarsın...
Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... (Can YÜCEL)
Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin!...
Bazn snle hiç tanşmamş olmyı diLyorm. Çnkü tanışmamş olsaydk, gecelri yatarkn dünyda senn gibi biri oldğunu bilmedn uyuyabLirdm
O mükemmel değil. Sen de mükemmel degilsin. Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız...
Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey,Dünyanın en güzel sesinden; en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum...
(Nazım Hikmet RAN)
Sozlere anlam yukleyemiyorum
Kimi bogazimda dugumlenip kaliyor
Kimi kirpiklerimde...
Beklenen geç geliyor; geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor...
(Oğuz Atay)
-Ne iş yaparsın, dedi.
-Hamalım, dedim.
-Nasıl yani, diye sordu.
-Elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım, dedim.
Şu rahmete bakın ki,
insanlar bütün azalarıyla günah işlerken,
sadece diliyle yaptığı tövbeyle affolunuyor.
Aziz Mahmud Hüdai (k.s)