Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Yorumsuz
Lady Gaga'nın çok konuşulan etten elbisesini diken Sergio Vigilato, atölyesinin kapılarını açtı.
"
Gaganın etten elbisesini dikmek tam üç buçuk ayımı aldı.Görevi benden başka kimse yapamazdı, çünkü 20 kilo kokuşmuş eti dikmek, mide isteyen, zorlu bir iş.Gaganın kim olduğunu bilmiyordum, zaten kendisiyle de provaya kadar tanışmadım. Onun tasarımcısı Nicola Formichetti bana telefon açarak, atölyemde klima olup olmadığını sordu. Doğal olarak `Neden? diye sordum. `Sen elbiseyi dikene kadar o kadar et kurtlanır. Klimayı sonuna kadar aç, işin bittiğinde de elbiseyi buzluğa kaldırmayı unutma dedi. İlk önce işime karıştığı için kızdım, ama sonra haklı olduğunu anladım."

Yazi guzelde elbise igrenc fuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyy
tam firina atilmaya hazir