Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
söz gecir kalbine neden neden bu kadar zormu ?? vah sana ne kalp missin...
sevmek bin defa ölmekmiş ben seni sevmeden öldüm be gülüm.....!! sevmek öyle güzel ki sevilen sen olunca seni seviyorum birtanem ve ölene dek seveceğim
Gece midir insanI hüZüNlendÎreN yoksA inSaN mIdIr hüZünLemek için geceYi bekleYen. Gece midir sEni baNa dü$ündürEn yOkSa ben MiyÎm seNi düsünMek içiN geceYi bEkleyeN...
o BakıLmaya kıyıLmayaCak kaDaR quzéL oLan qüL yüzüNé,o déRın kuRbaN oLacaqım baKıSLaRına, qüLüsüNé, qüL KokuNa, héRséYıné haSréT kaLdım bıRtaNém.. héR Né KdaR Bénı ıStéMeSénDé Bn SEN\'ı Hép SéweceqıM Y Bén SEN\'ı RuhumLa SéwDım ! ÇunKu aKıL bıR quN uNutuR, kaLp bıRquN duRuR aMa Ruh né duRuR Né dé uNutuR bıRtaNém ! SENI COK
- Unuttuklarını anımsa, Kaybettiysen ara, Özlediysen git bul, Kırdıysan af dile, Kırıldıysan affet. Çünkü hayat çok kısa ..
Deqmezmis .Acıyorum Sadece Gecen GünLerime..
Kelimelere, kisacik cümlelere sigdirabilmek özlemleri...
Palyoca misali gülümseyebilmek icindeki aciya ragmen...
Firtinalar eserken yüreginde havadan sudan bahsetmek..
Iste hayat.. bu olsa gerek...
Sevgi basittir, karmaşık olan insandır. Sevgi güven verir, insanlar aldatır. Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!..
Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz
Bir insan eğer çok gülümsüyorsa,
Emin olun ruhunda depremler vardır.
-Çünkü acıyan eğer kalbinse, kimse bilsin istemezsin..
Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor.
Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor.
İlk izlenim çok önemlidir..
İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın;
Sonra bir ömür o yürekte, ilk iki dakikayı ararsın.
"Kimseyi kırmayayım diyorum, bir de bakıyorum kendim paramparçayım!"
Basit bir erkek, sevgilisini diğer kızlarla kıskandırır. Gerçek bir erkek ise, diğer kızları sevgilisiyle kıskandırır..
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir.
Bak Dostum Körden Değil Nankörden, Yüzsüzden Değil İki Yüzlüden, Tipi Bozukdan Değil Sütü Bozuktan Kork..!
Tek bir gerçeği var aşkın; "Karşındakinin adam olup olmadığını, aşıkken değil ayrılırken anlarsın" !
Seni çok seviyorum, dedi.
Neden 'çok' dedim.
'Neden Çok' dedi....anlayana
En güzel sestir omzuna yattığımda atan kalbini dinlemek ♥