Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Sorma bana ne kadar seviyorsun diye ! O kadar işte! Tavanı kadar sokağın, dibi kadar cehennemin.
- Nazım Hikmet -
"Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin".
- N.Parra -
Kimi ne kadar düşünürsen düşün; "Düşüncelerin en derini, başına yastığa koyduğun an başlar".
- Marquez -
"Gerçekten seviyorsan, mesafeler anlamını yitirir 'Ne bakabilirsin gözlerine, ne de dokunabilirsin' ama hep hissedersin..."
[Can Dündar]
Dost uğrunda ölmek kolay, fakat uğrunda ölünecek dostu bulmak zordur.
- Nazım Hikmet -
"Ne kadar farklı olursa olsun; sana ait olmayana tenezzül etme, Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme".
- Che -
Bilir misin ne kötüdür insanın bildiğini anlatamaması, kelimelerin hep yarım kalması. "Ben" deyip susması, "Sen" deyip ağlaması.
- Nazım Hikmet -
Her kadın hoşlandığı adamın soyadını aldığında nasıl durur diye içinden söylemiş ya da bir yerlere yazmıştır.
- Turgut Uyar -
Sevgilisi olunca tüm arkadaşlarını askıya alan kişinin asıl dramı, sevgilisinden ayrılınca başlar.
- William Godlam -
Pαpαtyαlαr suçlαnmamalı αrtık ‘sevmiyor’ diye. Zαten sevse; otdan böcekten medet umulmazdı heralde…
- Yılmaz Erdoğan -
Bazen arkana bile bakmadan gitmek istersin. Öyle herşeyi bırakmana felan da gerek yok. Anıları bırakabilsen yeter .
- Edip Cansever -
İnsanları Tanımak İçin Tüm Gücünüzü Verin Ama Tüm Sevginizi Vermeyin, Onları Tanımaya Başladıkça Verdiğiniz Sevgiye Acıyacaksnız
- Mevlâna -
"Yeter, aklından çıkar artık onu" diyor kimileri. "Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni."
- Cemal Süreya -
Kimsenin kollarında ölmek falan istemiyorum, Annemin ayaklarının dibine gömün beni, o yeter..
- E. Cansever -
Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın.Sussan acıtır, konuşsan kanatır..
- Oğuz Atay -
Aşkın en acımasız yanı, ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır..
- Aragon -
Babam bana dedi ki; bana ettiğini evladından çekersin.Babama dedim ki; babana yapmasaydın benden çekmezdin..
- Bob Marley -
Namaz kılmaktan ayakları şişen bir peygamberin, uyumaktan gözleri şişen ümmetleriyiz. Hepsi bu kadar!
- Necip Fazıl Kısakürek -
Hergün önüne gelen kızlα yαtmα hαyαli kurαn gençlerin, evlenecegi zαmαn bαkire kız beklemesinin mαntığı çözülmemiştir .
- Cemal Safi -
Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, Dünün yarınları değil midir ?
- V. Hugo -