Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
“Sevilen bir kadın can demekti.
Bu yüzden en çok "canım" denirdi ona, ortasında bir eliflik nefes hacmiyle...”
Hayatınızın kalitesini,
hayatınızdaki insanların kalitesi belirler.
Zaman Herşeyin İlacıdır...
Zamana Bırakmaksa En Güzeli..
Çok sorumsuzsun gözlerim.
Kendi bebeğini tanımadığın bir göze emanet ediyorsun...
"Bazen arkasına dönüp bakması gerekir insanın; Nerden geldiğini unutmaması için"..
Kolay değildir; Uğruna herşeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak .
"Yalnız olmak, yanlış bir kalpte olmaktan iyidir".
Seni özlemek, ölü bedenimin tek nefes dahi olsa tekrar yaşamaya kalkışması gibidir… Ciğerlerimden de gitmemişsen eğer, hayata dair her şey o tek an’a sığabilir. Tecrübeyle sabittir!
Kadın kendi başına ne gül goncasıdır ne de diken. Koklamasını bilirsen gül, tutmasını bilmezsen diken olur. -Refik Halid Karay
Neyine bağlandım ki bu kadar; Bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi ?
Attığınız tokada karşılık vermeyen kişiden sakının: O hem sizi bağışlamaz hem de kendinizi bağışlamanıza olanak bırakmaz.
"Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin".
Çakal gibi Dostum oLacağına ! Aslan gibı Düşmanım oLsun. Hiç oLmazsa Dostum Gibi Sırtımdan DeğiL DeLikanLı Gibi aLnımdan Vursun.
Gönül Kapısı Herkese Açılırmı, İki Laf Eden Adam Sayılırmı? Bakma İnsan Oğlunun Uyruğuna, Tanıyamazsın Basmadıkça Kuyruğuna...!
Arkamdan konuşmaya devam et. "Çünkü karşıma çıkacak kadar büyük değilsin"
Öyle bir çık ki karşıma ''Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi'' hissedeyim seni.
Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız .
Bir fincandaki kahve gibidir hayat. Bazen tatlı bazen değildir. Önemli olan kahvenin tadı değil zaten, onu kiminle içtiğinizdir.
Ben sizin yalan ve hilelerinizle baş edemedim,bu bana dert oldu. Ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim ya,bu da size dert olsun
Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...