Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Sade nick nasil alinir???
Benim bi sorum olucakti
radyoda sade nick nasil aliniyor acaba???
mesela radyoya girdigimizde tek isim yaziyoruz ama nicke tikladigimizda ya önünde yada arkasinda bi degisik isaret cikiyor?
Flatcast sayfasindan girdigimizdede olmuyor
tek radyoda onayli gösteriyor cizgi yani
simdiden tsk ederim...
kullanilan bazi özel karakterler flatcast radyolarinda görünmüyor,bir baskalari ise flatcast sitesinde görünmeyip radyolarda görünüyor...
her ikisindede görünmeyen karakterlerden biri bu (umarim burda görünür
|
PHP-Quelltext
|
1
|
Â
|
neresi olmuyor

ona göre yardimci olalim
DENIZYÜREKLIM ANLADIGIM KADARIYLA SIZ HERALDE FARKLI NICK ALIYORSUNUZ
FARKLI NICK DEMEK ISTEDIM BÖYLE BIRSEY >>>>§t¥l®»«m£m®²°¹¹<<< VE BUNU FLATCAST KABUL ETMIYORRR
VE NORMAL NICK COK KISI ALMIS OLDUGU ICIN NERDESE HERZAMAN YILDIZLI NICK ALMAK ZORUNDA KALIYORUZ.....
.
sade dedigim söyle
Kübra
yasemin
vsvs
tek sade isim istiyorum...
ama nicke tiklarken degisik cekil gösteriyor
ama yazarken tek Kübra mesela?ß
deniz o nikler flattan alinmişsa daha önceden sade olarak siz alamazsiniz flat vermez o yüzedende şekilli alabilirisniz
ben sana nasil olacagini yazdim, biraz kendin arastir... bunu tam olarak aciklamasi pek dogru olmaz, sen sade nick istiyorsun, baskalari ise bu gizli karakterleri kötüye kullanarak insanlari yaniltiyor...
örnegin senin yillardir kullandigin nickin taklidini, bir baskasinin kullanmasini istemezsin...
google üzeri
Flatcast nickte gizli karakter ararsan alaturkaa forumunda bir cok cözüm bulabilirsin bunlardan biri burda -->
BENZER NİCKLERLE RADYOMA GİRİYORLAR NASIL ÖNLERİM (edit)
bu yöntemle radyolarda isaret görünmez, fakat nicke tikladiklarinda flatcast sayfasinda farkli oldu görünür
slm radyo nıkı nasıl alınıyor yahuu bana bi yardım eden olurmu aranızda acaba
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »мαѕυм« (29. Mai 2012, 21:21)