Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Zitat von »"limon"«
merhaba arkadaslar,benim yine yardima ihtiyacim var.
4.16dan yayini açtigim zaman,chat sayfasini ne yapsam temizleyemiyorum.
4.15ten temizleyebiliyordum,neden temizlenmiyor yada nasil temizleyebilirim yazilan yazilari bilginiz varsa yardimci olana simdiden tesekkür ederim. :thx:
(( tesekkürler yardimlariniz icin..........
))
Zitat von »"BURHAN"«
merhaba arkadaslar benim bir sorunum vardı mixere koydum parçalar calmadan atlıyor neden acaba
teşekkürler saygılarımla (burhan)
Zitat von »"_Talya_"«
sevgili fındık,
benimde bir problemim var.yardımcı olursan sevinirim.ben radyomu açdım.üyelerden cadkız sağolsun sitemakthal edemo black silver index sini yapışdırdı.sid.nomuda koydum.flatcastten radyomu açıyorum ama kimse giremiyorrrrr.neden acaba???bide radyomu açınca sitemde olamıyorum.yani flatcastte radyom açılıyor arka plan flatcast sayfası.
yardımcı olursan sevinirimmmmm.