Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür.
Hegel
Basit kadın; Güzel olmayı zeki olmaya tercih eder. Çünkü basit erkekte zekayı anlayacak kafa değil, güzelliği görecek göz vardır
Çehov
Sevdiğini üzmemek için doğruyu gizleme!çünkü bir zaman gelr ki sevdiğn o gizli şeyi haber alır da korktuğundn daha fazla üzülür.
Namık Kemal / İntibah
Bir adın kalmalı geriye
Bir de o kahreden gurbet
Beni affet
Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç..
Canan TAN
İyi olduğunuz için herkesin size adil davranacağını beklemek; Vejetaryan olduğunz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer
Alberto Giacometti
Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, 'ağlayamadığımdan gülüyorum'..
Paul Auster
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmazlar.
Maya Angelou
Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin.
Cemal Süreya
Bir bayanın ağzından 'Ne istiyorsan onu yap' cümlesi çıktıysa, 'Nede olsa burnundan fitil fitil getiririm' anlamına gelir.
Cemal Safi
Hayatın bu çirkin oyunlarına rağmen hala gülmeyi başarabilen insan; hayatın felsefesini çözmüş demektir: |Umursamamak|
Huxley
Birisi olacaksa;geçmişimi merak ederek değil geleceğimi hayal ederek gelsin! Korkaklarla yürüdüğüm yolda tek kalmaktan yoruldum.
George Bernard Show
Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk.
Cemal Süreya
Neden mi sevdim seni ? ''Çünkü daha imkansız bir ihtimal yoktu''.
C. Palahniuk
Önce, büyük büyük düşündüm;
Sonra büyük büyük yaşadım.
Ne varsa, onlar aldı.
Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.
Özdemir ASAF
Gittin.Şimdi bir mevsim değil,koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum ne sen dönebilirsin artık ne de ben kapıyı açabilirim sana
Murathan MUNGAN
Bazen "Su" olmak lazım , Sessiz sakin.! Bazen "Sel" olmak lazım , öfkeli ve hırçın.! Bazen "Mum" alevi olmak lazım , sabırla tükenmeyi bekleyen..!
Bazense "volkan" olmak lazım , önüne gelen herşeyi hızla tüketen.!
Kimine Su olacaksın kimine Sel! Kimine Mum olacaksın kimine Volkan.!
Ama kimseye asla "Kul" olmayacaksın ...... (Allahtan başka..)
İlk izlenim çok önemlidir.İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın.Sonra bir ömür o yürekte, ilk iki dakikayı ararsın'' .
İlhan BERK
Git dedim !
Git !
Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında !
Hayır, dedi, sertçe!
Gidersem, kahraman olurum!
Kalırsam, senin!
“İnsan gelişimi, bir trene benzer; kendini aşan insan, garından, haddini aşan insan ise rayından çıkmış demektir...”
Robin Sharma
Ne senden rüku artık, ne de benden kıyam ... Bundan sonra.. Selamun aleyküm, Aleyküm selam .