Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Güzel yüz aynaya aşıktır.
MEVLANA
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
"Biraz insan ol diyeceğim ama, seni de zor durumda bırakmak istemiyorum".
- Donnie Darko -
''Gerçekten verecek sevgim var; ama bunu hakedecek kimsem yok.''
__Bukowski__
Aşkın bulunduğu yerde hiçbir şey can sıkıcı ve bayağı değildir.
(A.SMITH)
Haykıracaksın ama isyan etmeyeceksin. Ağlayacaksın ama belli etmeyeceksin. Onsuz kalacaksın belki; ama asla vazgeçmeyeceksin.
- Can Yücel -
Sarılmak neden güzeldir bilir misin?Çünkü sağ tarafta kalp yoktur ve orası hep boştur,Sarlınca sağ tarafını onun kalbi doldur.
Aşk,davaya benzer,acı çekmek de şahide;şahidin yoksa davayı kazanamazsın.
MEVLANA
Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"
Sunay Akın
Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda.
__Paul Auster__
"Sevdiğin için sakın utanma, asıl utanması gereken; sevildiğini bildiği halde sevmesini bilmeyendir".
- Çehov -
Aşk büyüktür ama sonsuz değildir.
(BALZAC)
"Bırakın, gençler dünyayı düşledikleri gibi görsünler; nasıl olsa büyüdükçe olduğu gibi görecekler."
Voltaire
"Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur."
__Murathan Mungan__
Yüz kişinin içinde aşık,gökyüzünde yıldızlar arasında parıldayan ay gibi belli olur.
[MEVLANA]
"O da senin gibi seviyor mu" dediler. İşte cevap veremediğim tek şey buydu..
__Can Yücel__
Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı..
- Bukowski -
Allah'a emanet ol, dedi ve gitti. Güldüm... Zαten bαşkα kimim vαr ki?
- İlhan Berk -
Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme .
__Y.Erdoğan__
- Başın sıkıştığında değil.. Sevdiğini anlayıp , mutlu olmayı istediğinde gel ki ; ömrümü uğruna harcayayım..!
Gitme zamanı gelmişse 'dur' demenin; zaman geçmişse 'dön' demenin ve aşk bitmişse 'yeniden' demenin; hiçbir anlamı yoktur.
Marquez