Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. 'Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez'
Mutluluğu yakalamışsan, sorgulama..'' [C. Bukowski]
Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde,
Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen,
Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayım…
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik.. Sevgi, sadece yürek ister!| Can Yücel |
Mesele ölmek değil. Mesele, birini delicesine severken ondan zerre kadar bir karşılık görmeyip günden güne ölmektir.."
Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen Sahi nedir sevmek Bi muma ateş olmak mı Yoksa yanan ateşe dokunmak mı
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Ümitsizlik diyârına gitme, ümitler var; karanlığa doğru gitme, güneşler var... Mevlana
"Başka anlamlar aramaya gerek yok! Katlandığım kadar seviyorum seni.." [K. Tazeoğlu]
Aslında hepimiz biraz da kendimizin yalancısıyız. En çok da 'bir daha sevmeyeceğim' yalanımıza inanırız...
Gitmekle gidilmiyor ki... Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır. Cemal Süreyya
Giden kaybediyorsa kaybettiği için giden ne oluyor? şimdi sor kendine ''gittiğim için mi kaybettim,kaybettiğim için mi gittim..!
Hadi git, ne bir adres, ne bir hatıra bırak, zannetme ki pişmanlık, mutluluk kadar ırak! Cemal Safi
Her kadına sahip olmaya çalışan adam bir kadına hasret kalır ! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendine hayran bırakır."
Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik.. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik! Can Yücel
Bin "günahın" olsa da bana, bir "gün ah'ım" yok sana .. Nazım Hikmet
''Sadece büyük acılar çekenler mutluluğun anlamını bilirler.'' Alexandre Dumas / Siyah Lale
Acı ve acı çekme, büyük bir zekaya ve duyarlı bir yüreğe sahip kişiler için her zaman kaçınılmazdır. Dostoyevski / Suç ve ceza
İnsanların hayatlarındaki en büyük pişmanlıklar, fırsat olduğunda yapmadıkları şeylerdir. Helen Rowlands
Yoruldum; ayağımın değil, yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten.
İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler: Kazanan hep mazeret olur.