Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
slm,ben de dj sıfresını degısmek ıstedım ama tarıf ettıgını yolu ızledım BROADCASTER'S AREA>>> CHANGE STREAMS'DATA YAZISINI BULAMADIM
BENIM SAYFADA ÖYLE BIR YAZI YOK

(
XP KULLANIYORUM.IANANIN ÇOK KEZ BAKTIMM.BASKA YOLU YOKMU BU SIFREYI DEGISMENIN LTFN YARDIM CI OLUNUZ.SIMDIDEN TSK EDERIM SAOLUN
BROADCASTER' AREA VAR ONDAN SONRAKI ADIM DAOLMASI GEREKEN(CHANGE STREAMS DATA YAZISI YOKK.
WESKEW,
BROADCASTER' AREA ya tıkladıktan sonra sayfanın alt orta bölümünde radyoyu açmak için
start stream dediğinizin üst satırında
buyur resme bak nerde olduğunu görebilirsiniz sarı işaretli olan
SLMBENIM SORUNUM DA YANI.CHANGE STREAMS YOK.AMA BENIM RADYO ADRESIM DEGISTI.ILK ADRESIM.www.radyoses.tr.cc idi.ŞİMDİ İSE.http://radyosess.azbuz.com oldu.ben dj sıfresını degısmek ıstıyorum ama yukarda da belırttıgım gıbı CHANGE STREAMS DATA ÇIKMIYOR.YARDIM CI OLURMUSUNUZ VEYA BIR YOL GÖSTERINIZ LTFN .SİMDİDEN TSK EDEERIM .KOLAY GELSIN.
WESKEW,
yeni bir radyo açtığınızda radyonuzun aktiv olabilmesi için mailinize gelen onay maline tıklayıp aktiv etmelisiniz
aktiv ettiyseniz bu verdiğim sayfa çıkması lazım
daha sonra resimdeki anlatıma bakınız
emeklerinize saglik harika anlatmissiniz yapilamamasi imkansiz
slm bana yardim edermisiniz ben radyonun ismini ve sifresini degistirmek istiyorum acaba nasil degistirebilirim tsk ederim simdiden kola gelsin
slm bana yardim edermisiniz ben radyonun ismini ve sifresini degistirmek istiyorum acaba nasil degistirebilirim tsk ederim simdiden kola gelsin
`radyonun ismini degisemezsiniz, sifresini ise konu baslindaki ilk mesajda bulabilirdiniz.
Flatcast AdminPan Radyonun boyutlarini ve Sifresini degistir
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
radyo nickini degistiremezsin, yeni radyo kurmalisin
slm tekrardan cokkkkkk tsk ederim yardiminiz icin yaptik bide rica etsem radyoya dj lerin ismini nasil yazariz onuda tarif ederseniz cok seviniriz sagolasinizzzzzz
nadanada
DJ YAZISI ISTEYEN HER ARKADASA HAREKETLI DJ ISIMLERI
bu baslikdan dj ismi icin istek yapabilirsiniz,
radyo sayfasina eklemek icin ise,
Designer Tool a tiklayin ve radyo sayfanizin bos bir alanina sag tiklayip
Insert>>>Text secip istediginiz yaziyi yazabilirsiniz.
ve ya eger hazir gif olarak dj ismi eklemek istiyorsaniz yine ayni sekilde bos bir yere sag tiklayin
Insert>>>Picture secenegi ile yapabilirsiniz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »****ONUR*****« (9. April 2010, 21:53)
Merhaba arkadaşlar öncelikle emeklerinize sağlık çok güzel bir paylaşım sitesi.
benim sorunumda ;
aynen dediğiniz yöntemlerle radyo ekranını genişletiyorum bende ekran istediğim gibi oluyor.
Ama dinleyicilerde aynı eski boyutta kalıyor temalar yarım çıkıyor
ne yapmam gerekiyor
flatcast dan yaptığın boyutları aynısını radyonu kurduğun sitedende İFRAME deki boyutlarıda aynı yapmalısın ozaman dinleyicilerde senin ayarladığın boyutlarda görebilirler
MERHABA ..!!
birazda ayrıntılı anlatsanız çok şey istemiş olur muyum ??

anlayamadım
faltcast radyosunu kurduğunuz site yani dinleyicilere veridiğiniz sitenizin adresindeki
ayarlar bölümüne girdiğinizde
altakigibi bir kod görceksiniz kırmızı ile işaretlediğim yerleri flatcastdan kaç yaptıysanız sitenizdekinide aynı boyutlarda yapmalsınız
<IFRAME height="600" width="800" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=SİZİN SİD NONUZ"> </IFRAME>
MERHABA ..!!
Tskler
EMEGİNİZE SAGLIK SONUNDA BU BILGI SAYESINDE DEISTIM...TSKLER
Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana verememki!!!!!!!
slm... bizim radyomuza kendini bilmez biri dadandı, insanlari rahatsiz ediyor,
bi de girisi de belli degil yani diger dinleyicilerin hangi ülke/şehirden girdiklerini görebiliyoruz ama bunun giriş yerini göremiyoruz...
radyonun ghost girisini kapat bölümünden engelleyeceğiz ama radyoyu kuran kişi radyonun şifrelerini unutmuş,
radyoyu kuranin mail adresini de giriyoruz ama kabul etmiyor.Yani radyo ayarlarina da giremiyoruz...
Bu kişi insanları huzursuz ediyor engelleyemyoruz bir türlü.. Yardımcı olurmusunuz ne yapmamız gerekiyor
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Masum Masum« (29. Mai 2011, 01:31)
radyo şifresi
slm
Bizim radyomuza kendini bilmezin biri geliyor insanları rahatsız ediyor.. Diger dinleyicilerin nerden girdiklerini görebiliyoruz ama bunun girişini göremiyoruz... Radyo ayarlarinda ghost girişleri engelle sekmesi varmış ama radyoyu kuran kişi radyonun şifrelerini ve hangi mail adresiyle açtığını unutmuş... Yani radyo ayarlarına da giremiyoruz.Ne yapacağımızı şaşırdık yardımcı olurmusunuz.. Tşr
radyo ayari ile site ayarini karistiriyor olmalisiniz, radyoda gelenleri engelleyemezsiniz,
sadece sitede engelleme yapilir
eger login icin maile giremiyorsa guvenlik sorusunu tanimlamali ve yeni sifre almali
radyoda sizi huzursuz eden kisiyide cizin ve yeni gelenleride kim olduklarindan emin olmadan acmayin
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...