Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
"Ertesi gün sana kavuşmayacağım için, uyumadığım geceler var benim.."
"Bir insana sırrınızı verdiğinizde, özgürlüğünüzü de verirsiniz."
"Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin yok demektir.''
"Hiçbir zaman hayattan bembeyaz bir sayfa bekleme! Çünkü ikinci sayfa bile, birincinin izlerini taşır.."
"Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir."
"Sana karşı suçluyum! Ya seni daha çok sevmeliydim, ya da sana, beni sevme iznini vermemeliydim."
Aşk karşılıklı olmak zorunda değil! "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın."
Hani insan bazen ne ileri, ne geri tek bir adım atamaz ya..
Birini yanında tutmayı bilmez ama onun yokluğunu da istemez.
Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için mücadele etmez.
'Bağlanmaya cesaret edemez ama ondan tamamen kopmayı da beceremez'.
Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.
Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya,
O zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine;
“Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim.."
can dündar.
"Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar."
[Mevlana/Rumi]
"Bazen öyle gülmeler vardır ki, en büyük acıları gizlemek içindir".
[Bob Marley]
Adaletin gecikmesi, adaletsizliktir.
Bir yanı dinlemeden karar veren, doğru karar verse bile adaletsizlik etmiş sayılır.
Adil olmayan ulus hür de olamaz.
Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine, adaletle hareket edip tek başına kal, daha iyi. -
Akıl, yalnız doğrulukta bulunur.
Aptallar, akıllılardan pek az şey öğrenirler; ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler.
Gençlikte, güzellikte akıl arama.
Aklınla gör, kalbinle işit.
Ancak, kendi kendini idare edebilen akıllı insanlar hürdür.