Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır. Kimileri vardır aşkın en yücesini versen de, aşağılıktır...
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Üstada Sorarlar Sevgi mi Nefret mi Diye Nefret Diye Cevap Verir ve Ekler: Çünkü Onun Sahtesi Olmaz..!
O benim yanlızca öğrencim olmayı bildi. Ben usanmadan aşkı anlattım.B en dinlemesini bekledim, O da gitmek için zilin sesini...
Ruh eşini hala bulamadıysan üzülme.. "Bu senin eşsiz bir ruhunun olduğunu gösterir".
[Gabriel Garcia Marquez]
Bedenimiz göçebe olsa da ; Aklımız yerleşiktir...
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
HerKezin Yüzünde MasKe qönüLLerse pek ßi SahTe...!
kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır, kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
gün birgün sevdalanmış geceye, gecede yakamoz düşürmüş denize, o günden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş, taki güneş tutulup, gölge düşürene dek sevdalarına.
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım.
zulüm yanan ateş gibidir, yaklaşanı yakar;Kanun ise su gibidir, akarsa nimet yetiştirir.
zamanında bir adım atmayan tembel, sonradan yüz adım atmak zorunda kalır.
yüzünü Güneşe çeviren insan,gölge görmez.
yanılgı insanlar içindir; ancak silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, fazlaca yanlış yapıyorsunuz demektir.
umutla yolculuk etmek, gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir.
HIRS iLE MUTLULUK BİR BİRLERİNİ HİÇ GÖRMEZLER.
DÜŞMANLARIN EN BÜYÜĞÜ DÜŞMANLIĞINI GİZLEYENDİR
DÜŞMANIN DOST GÖRÜNEN YUMUŞAK YÜZÜNE, TATLI SÖZLERİNE, ARMAĞANLARINA KANACAK OLURSAN EY TÜRK ULUSU, YOK OLACAKSIN! ÜLKENDE BİRLİĞİ KORURSAN YASAYACAKSIN.
BİR KERE ALDANIŞTA, KABAHAT ALDATANIN. İKİ KEZ ALDANIŞTA, KABAHAT ALDANANIN...
TOPRAKTAN GELEN iNSANIN, TOPRAK ÜSTÜNDE BÖBÜRLENİP KİBİRLENMESİ MÜNASİP OLMAZ. (Hz. Ali r.a.)
YENİLMESİ GEREKEN iLK DÜŞMANLIKLAR, ÖFKE iLE ÜMİTSİZLİKTİR.