Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
@ matrak,
ne isine yariyacak pek bilmiyorum zaten otamatik olarak ilk girenlerde download cikiyor...
neyse buyur
html bölümünde bu kodu bul
[code:1]<td width="25%" onMouseOver="this.style.backgroundColor='#616161';" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#000000';">
<div align="center"><font color="#FFFFFF" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">
<a href="http://www.flatcast.com"target=_blank>Flatcast</a></font></div>
</td> [/code:1]
ve yerine bunu yapistir
[code:1]<td width="25%" onMouseOver="this.style.backgroundColor='#616161';" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#000000';">
<div align="center"><font color="#FFFFFF" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1">
<a href="http://www.flatcast.info/objects/FlatViewerSetup41629.exe"target=_blank>ActiveX</a></font></div>
</td> [/code:1]
4.16 icin
saolun hocamda sizin kurduklarınız daha güzeldi kurmuormusunuz artık
ya ben blogcuya üye oldum aktivasyon mesajınıda aldım ama tıkladığım zaman hiçbişey çıkmıyor server yazıyor sadece yardımcı olursanız sevinirim...
mussa, Sanırım o zaman sunucularda (serverde) sorun olsa gerek. Şu an çalışıyor
çok sağolun wanted kardeş hata bendeymiş şimdi açılıyor artık
Selam arkadaslar, ben yeniyim ve bir sorum olacak....
Ben bir blog actim hersey tamam ama Radyo yayinini bu sayfanin icinde yapamiyorum...
herseyi gösterdiginiz gibi yaptim ama DJ giris yapiyorum baska sayfada Yayin oluyor...
Yardim ederseniz sevinirim. Simdiden tskler....
musti__58,

sen yayini Flatcast Video Producer'den yapabilirsin anca
yani sitenle blogcu'yla alakasi yok...yayin yaparken sadece Dj sayfasi acik olur sitedeki radyoyu dinleyiciler görür, dj göremez
paylaşım için tsklr arkadaslar cok güzel emeginize saglık bende yaptım ve yapmam 10 dakkamı almadı bile cok baist tsklr
teşekkür ederim.emeğiniziçin.ancak bunalrın nasıl yapıldıgını bizede öğretirseniz çok seviniriz.bizde ögrenip kendimize ve başka arkadaşlarımıza
yapmak benim için güzel bir ugraş olacaktır.
tskürler bende yapmaya çalışacam ayrıca dip notun süperdi :lol:
arkadaşim bende radyo açmak istıyom ama becere mıyom ADOZ, bana radyo kurmay yardimci olur musun arkadalar
arkadaşim bende radyo açmak istıyom ama becere mıyom ADOZ, bana radyo kurmay yardimci olur musun arkadalar
sevgili SATAPLE, burda adim adim neyi nasil yapicagin anlatilmis...yapamiyorsan dj'lik yapmayla ise basla derim ben, yani kendi kafana göre bir radyo bul önce bi dj'likle basla..
yürümeden kosmaya calismamalisiniz, fena düsersiniz
AllaTurkaa, EMEGİNE SAGLIK PORTAL İSTEYEN ARKADAŞLARA BURDAN ALIYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM
cok sagolasin ALLAH razi olsun
Sie haben versucht gleichzeit mehrere Sendungen zu empfangen oder zu senden. Dies ist leider nicht möglich. Schließen Sie erst die bereits laufende Sendung, bevor Sie eine andere Sendung starten.
bu hatayı veriyor yardım edermisiniz?
Yani burda diyorki : Birden fazla yayın açmaya çalıştınız bu mümkün degil lütfen önce açık olan yayınları kapatın başka bir yere dinleyici veya yayıncı olarak geçmeden
yapılacak olan çok basit ctrl + alt + delete açık olanı ordan sonlandır
hala devam ederse reset at yeniden başla :up:
Ama bunun kodlarla ne alakası var onu anlamadım bir önceki sorun kodu nereye koyman gerektigiydi benmi yanlış anladım acaba :blink1:
tesekkurler
kardeesssssssss