Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
istek
slmm iyi aksamlar uzun aradır yoktumm calısmaların cok güzel ellerıne saglık bende istiyecemm yaparsanız evinırım güzellerinden dönerli renkli hareketli bir kac tane yaparsanız sevınırım dj gül yüzlü dj kırcicegi dj gülen ay simdiden teskür ederım kolay gelsinn
dj yazısı
selam benim bi isteyim olacaktı _efekentli_ diye yazarsanız cok memnun olurum simdiden teşekkürler emeginize saglık
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

slmm iyi aksamlar uzun aradır yoktumm calısmaların cok güzel ellerıne saglık bende istiyecemm yaparsanız evinırım güzellerinden dönerli renkli hareketli bir kac tane yaparsanız sevınırım dj gül yüzlü dj kırcicegi dj gülen ay simdiden teskür ederım kolay gelsinn
İSTEKLERINIZI DAHA ÖNCE YAPMISTIM GÖRMEDINIZ SANIRIM SAYFA 20 GÜLE GÜLE KULLANIN
TIKLAYINIZ
Dj Yazilari Gifler Istek Bolumu

SLM RİCA ETSEM DEĞİŞK RENK VE ŞEKİLLERDE ( HAYALET ,HAYAL,FATİH,ESMER_MELEGİM,,KARDELEN, ) İSİMLERİ YAZARMISINIZ
http://goznurum-fm.ff.tl/
DJ HALİL_66
DJ VATAN_66
DJ TÜRKİYEM
DJ ASKI YASAKLIM
YAZARSANIZ SEVİNİRİM

TŞK EDERİM EMEĞİNE SAĞLIK
RİCA ETSEM >>HaLiL_66>> yazısını swftext yazabilirmisiniz...
TŞK EDERİM EMEĞİNE SAĞLIK
rica ederim güle güle kullanın. halil 66 için istediginiz yazıya gerekli olan swftext programı malesef yok o konuda yardımcı olamacagım kardes

slm kolay gelsin -mevsim-,-simay-,-pelinsu-,-kenan-...bunlari yaparsaniz sevinirim simdiden tskler..................
"Başımıza Ne Geliyorsa; O öyle Biri Değil, O Yapmaz! Dediklerimizden Gelir............."
slm
slm topramm dj* mustafa demir sizlerle hosgeldiniz dj foto aygün sizlerle dj*yitikmavi sizlerle hos geldiniz şimdiden tşk emegine saglik
Almış başını gidiyor yüreğim..." Nereye" dedim?" Sen herşeye karışma" dedi... :))
slm
slm beyaz renkte dj zeynom ve başka renkte dj nejbir yazarmısınız şimdiden tşklrrr.....
dj ismi
slm iyi calışmalar kolay gelsin emegine yüregine saglık paylasımlar süper bende istiyorum dj mustafa ve mustafa olarak degişik renklerde degişik sekillerde simdiden tesekkürler
isim istek acil:((
merhaba arkadaşlar bana acil ... ( dj_babacan) isim lazım çok tşkr ederim şimdiden ilgilenirseniz sevinirim çeşitli renklerde bi kaç tane olursa ...
dj ismi istek
slm hayirli pazarlar kolay gelsin .mumkunse bana bir kac tane dj ramazan,dj ramazan sizlerle,dj sabocan,dj sabocan sizlerle,dj nurcan,dj nurcan sizlerle
simdiden cok cok tsk ederim ellerinize saglik
slm bende mümkünse sizden birkactane dj. ismi istiyorum dj irem sizlerle,dj gürcü kızı sizlerle şimdiden çok teşekkür ediyorum...
slm kolay gelsin bende sizden bir nik isteyecektim okyanus şekilli yazı yazarsanız çok tsk ederim birde derya rekl çeşiti bol olursa da ayrıca makbule geçer tskler